Ο θρήνος του Sam Smith για την «απώλεια» των Fifth Harmony

Written by on March 21, 2018

Ανάμεσα στα εκατομμύρια των οπαδών των Fifth Harmony παγκοσμίως είναι και πολλοί αστέρες, όπως ο Sam Smith.

Οι Fifth Harmony σκόρπισαν απογοήτευση στους οπαδούς τους, όταν ανακοίνωσαν τη Δευτέρα (19/03) ότι προχωρούν σε «παύση» της δράσης τους.

Μετά από έξι χρόνια συμπόρευσης, οι τέσσερις κοπέλες εξέδωσαν μία κοινή δήλωση που εξηγεί την απόφασή τους, αναφέροντας ότι η καθεμία θα δώσει βάση στην προσωπική διαδρομή της.

Στους στεναχωρημένους Harmonizers συγκαταλέγεται και ο Sam Smith, βραβευμένος στην καριέρα του με τέσσερα βραβεία Grammy, ένα Όσκαρ και μία Χρυσή Σφαίρα.

Ο Βρετανός τραγουδιστής εξέφρασε τη δυσάρεσκειά του γράφοντας στο λογαριασμό του στο Twitter ένα ηχηρό «ΟΧΙ!», το οποίο συμπλήρωναν τουλάχιστον είκοσι θαυμαστικά, σε μία σπαρακτική ανάρτηση που μόνο… θρήνο θύμιζε για την απώλεια του girl group από τη μουσική σκηνή.

 

Ο Sam Smith είχε την ευκαιρία να συναντήσει τις Fifth Harmony όταν ήταν καλεσμένος του James Corden στο διάσημο «Carpool Karaoke», πριν λίγους μήνες. Το συγκρότημα έκανε έκπληξη στον 25χρονο τραγουδιστή και όλοι μαζί τραγούδησαν με μεγάλη χαρά την επιτυχία «Work From Home» των 5Η (Νο4 στο «Billboard Hot 100»).

«Όταν τις ακούω, νιώθω ελεύθερος, νιώθω ζωντανός, νιώθω σαν να φλέγεται η γυναίκα μέσα μου. Ακούω το “Work From Home” κάθε φορά πριν βγω έξω, νομίζω είναι το τραγούδι του γάμου μου», είχε αναφέρει τότε ο Sam Smith για το γυναικείο συγκρότημα.

«Τρέμω, τρέμω πραγματικά. Είναι τρελό. Ω, Θεέ μου, αυτό είναι το όνειρό μου», ήταν η ενθουσιώδης αντίδρασή του.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist