Οι Rolling Stones πιστεύουν ότι η καριέρα της Taylor Swift θα είναι σύντομη

Written by on March 7, 2018

Παρόλο που δε διαθέτει έξι δεκαετίες ενεργούς δράσης όπως οι Rolling Stones, λόγω ηλικίας ειδικά, η Taylor Swift έχει μία γερά θεμελιωμένη καριέρα.

Ο Keith Richards των Rolling Stones εξέφρασε την άποψή του για την Taylor Swift σε μία συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Wall Street Journal», καθώς και για τη γενικότερη περιφρόνηση που δείχνει προς την pop μουσική.

Ο φημισμένος κιθαρίστας των Rolling Stones επέμενε στα συναισθήματα που είχε παλαιότερα για την αστέρα της pop, υποστηρίζοντας ότι η καριέρα της θα είναι βραχυπρόθεσμη: «Καλή τύχη κορίτσι – στο εύχομαι όσο διαρκέσει», είπε για την Taylor Swift.

Ωστόσο, ο Keith Richards προσπάθησε να δικαιολογηθεί με τον ισχυρισμό ότι ίσως έχει αυτή τη στάση, επειδή δεν είναι τεράστιος θαυμαστής της pop σκηνής.

«Έχω περάσει παρά πολύ καιρό που παίρνω την αξία από τα παιδιά. Δε θα ήταν δίκαιο για εμένα και πάντα ήμουν ένας ισχυρογνώμων μπάσταρδος, ούτως ή άλλως. Και ποτέ δε μου άρεσε πολύ η pop μουσική – ακόμα και όταν άκουγα pop μουσική, άκουγα τα μπλουζ και την τζαζ και δε με ενδιέφεραν οι επιτυχίες», εξήγησε ο 74χρονος Βρετανός μουσικός.

Ωστόσο, η Taylor Swift είχε πραγματοποιήσει διαφορετικά σχόλια όταν εμφανιστεί επί σκηνής μαζί τους Rolling Stones, το 2013, μία εμπειρία που χαρακτήρισε ως την καλύτερη στιγμή της.

«Ολόκληρη η μπάντα, είναι όλοι τόσο φιλόξενοι, υπέροχοι, προσιτοί όλα όσα θα έλπιζες ότι θα ήταν οι ήρωές σου», είχε δηλώσει η Αμερικανίδα τραγουδίστρια. «Ήταν υπέροχο που πήρα εκείνο το τηλεφώνημα. “Hey, θα σου άρεσε να πας να παίξεις με τους Rolling Stones;” Αυτό είναι ένα έντονο, υπογραμμισμένο, με θαυμαστικό “Ναι”!»

Η Taylor Swift είναι η μοναδική γυναίκα
με 3 δισεκ. προβολές, χάρη στο «Shake It Off»

Taylor Swift - Shake It Off (video clip) - Hit Channel


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist