Οι Maroon 5 αναγγέλλουν το νέο single «Nobody’s Love»

Written by on July 23, 2020

Το πρώτο τραγούδι των Maroon 5 για το 2020.

Ο Maroon 5 είναι έτοιμοι να επιστρέψουν μετά το συναισθηματικό single «Memories» με ένα τραγούδι με τίτλο «Nobody’s Love».

Η μπάντα ανακοίνωσε ότι το «Nobody’s Love» θα κυκλοφορήσει από τις 222 / Interscope Records / Universal Music την Παρασκευή 24 Ιουλίου και προϊδέασε για το single δημοσιεύοντας με technicolor φωτογραφίας μιας γυναίκας που βρίσκεται σε μια παραλία.

Μέχρι στιγμής δεν είναι γνωστό αν στο τραγούδι έχει συμμετάσχει ο μπασίστας Mickey Madden, ο οποίος ανακοίνωσε πρόσφατα την αποχώρησή του από τους Maroon 5 «για το άμεσο μέλλον», έπειτα από τη σύλληψή του για ενδοοικογενειακή βία τον Ιούνιο.

Την προηγούμενη εβδομάδα το αμερικανικό συγκρότημα της pop έδωσε στη δημοσιότητα το ανανεωμένο πρόγραμμα για την περιοδεία του στη Βόρεια Αμερική, η οποία αναβλήθηκε λόγω της πανδημίας του COVID-19 και θα πραγματοποιηθεί τελικά το καλοκαίρι του 2021.

Το «Nobody’s Love» θα σηματοδοτήσει το πρώτο τραγούδι των Maroon 5 για το 2020.

Το προηγούμενο single της μπάντας ήταν το «Memories» που κυκλοφόρησε το Σεπτέμβριο του 2019 και αναρριχήθηκε μέχρι του No. 2 του Billboard Hot 100, ενώ εμφανίστηκε και στο Top 20 του Διεθνούς Airplay Chart στην Ελλάδα.

Το «Memories» διεύρυνε επίσης το ρεκόρ των Maroon 5 για το όνομα με τα περισσότερα τραγούδια (14) που έχουν κυριαρχήσει στο No. 1 του airplay chart για τα Adult Pop Songs στις ΗΠΑ.

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist