Οι Little Mix ανακοινώνουν το νέο single «Holiday»

Written by on July 23, 2020

Έρχεται το καινούργιο τραγούδι των Little Mix.

Οι Little Mix ετοιμάζουν βαλίτσες για καλοκαιρινές διακοπές και κλείνουν εισιτήριο για πρώτη θέση, προσκαλώντας σε αυτό το μοναδικό ταξίδι όλους τους θαυμαστές τους.

Οι Perrie Edwards, Jesy Nelson, Leigh-Anne Pinnock και Jade Thirlwall ανακοινώνουν την κυκλοφορία ενός νέου single με τον τίτλο «Holiday», το οποίο θα σηματοδοτήσει το δεύτερο τραγούδι που μοιράζονται φέτος, καθώς και το δεύτερο δείγμα από το έκτο studio album τους.

Στα τέλη του περασμένου Μαρτίου οι Little Mix κυκλοφόρησαν το synth-pop anthem «Break Up Song», ένα αλλιώτικο τραγούδι χωρισμού που ανέβηκε στο No. 9 του βρετανικού chart και εμφανίστηκε επίσης στο Διεθνές Digital Singles Chart στην Ελλάδα, όπως καταγράφεται από την IFPI.

Στις αρχές του μήνα το γυναικείο συγκρότημα από το Ηνωμένο Βασίλειο υπαινίχθηκε με μια ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα ότι ο κύκλος «Break Up Song» έχει κλείσει πλέον, χωρίς ωστόσο να μοιραστεί κάποια πληροφορία για τη συνέχεια.

Τις προηγούμενες ημέρες οι Little Mix έδωσαν το τόνο για όσα θα ακολουθήσουν δημοσιεύοντας στο Instagram φωτογραφίες από αγαπημένα τους μέρη στα οποία έχουν κάνει διακοπές.

Ανάμεσά τους μια αναδρομή στις διακοπές της Perrie Awards στη Μύκονο το καλοκαίρι του 2018.

Το νέο single των Little Mix με τίτλο «Holiday» θα κυκλοφορήσει από την RCA Records / Sony Music την Παρασκευή 24 Ιουλίου.

Κάντε κράτηση (ή μάλλον pre-save στις υπηρεσίες streaming) και ετοιμαστείτε για απογείωση!

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist