Οι Jonas Brothers φέρνουν νωρίτερα τα Χριστούγεννα

Written by on November 8, 2019

Οι Jonas Brothers ετοίμασαν μία έκπληξη για τις φετινές γιορτές.

Ο Νοέμβριος μόλις ξεκίνησε και οι Jonas Brothers ετοιμάζονται να μπουν από τώρα σε εορταστικούς ρυθμούς.

Το επιτυχημένο συγκρότημα ενημέρωσε μέσω των κοινωνικών δικτύων ότι αυτήν την Παρασκευή, 8 Νοεμβρίου, θα κυκλοφορήσει ένα χριστουγεννιάτικο τραγούδι με τίτλο «Like It’s Christmas».

Ταυτόχρονα οι Jonas Brothers αποκάλυψαν το εξώφυλλο του digital single, στο οποίο βλέπουμε τους Nick, Joe και Kevin να φορούν το χαρακτηριστικό κόκκινο σκούφο του Αγίου Βασίλη.

«Η Mariah Carey έδωσε το πράσινο φως στον κόσμο», έτσι η εορταστική περίοδος έχει ξεκινήσει!», έγραψε το boy band, αναφερόμενο στην πρόσφατη επανέκδοση του δίσκου «Merry Christmas» της Αμερικανίδας ντίβας.

«Το ολοκαίνουργιο, πρωτότυπο χριστουγεννιάτικο τραγούδι μας “Like It’s Christmas” κυκλοφορεί την Παρασκευή, κόσμε», πρόσθεσαν.

Το «Like It’s Christmas» δεν είναι το πρώτο χριστουγεννιάτικο τραγούδι που κυκλοφορούν οι Jonas Brothers.

Το 2007 το γκρουπ είχε συνεισφέρει με το τραγούδι «Girl Of My Dream» στο άλμπουμ «Disney Channel Holiday».

Ήταν ένας εορταστικός δίσκος του Disney Channel με τις συμμετοχές επίσης καλλιτεχνών όπως οι Miley Cyrus, Billy Ray Cyrus, Ashley Tisdale και άλλων.

Συγχρόνως οι Jonas Brothers συνεχίζουν με επιτυχία στις ΗΠΑ την περιοδεία τους «Happiness Begins», που διοργανώνεται για την προώθηση του ομότιτλου άλμπουμ, η πρώτη δισκογραφική δουλειά του συγκροτήματος μετά από δέκα χρόνια.

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist