Οι Iron Maiden έρχονται στην Ελλάδα και στο «Rockwave Festival»

Written by on November 16, 2017

Οι Iron Maiden έρχονται στην Ελλάδα και στο «Rockwave Festival»

Η ευρωπαϊκή περιοδεία των Iron Maiden θα κάνει στάση στην Ελλάδα.

Οι Iron Maiden θα φέρουν έναν heavy metal σεισμό ισοπεδώνοντας το «TerraVibe»! Μετακινήστε τα ρολόγια σας από τώρα στην Παρασκευή 20 Ιουλίου 2018 και προετοιμαστείτε για ένα από τα καλύτερα shows που έχουν συμβεί ποτέ!

Σε συνέχεια της απόλυτα επιτυχημένης παγκόσμιας περιοδείας τους το 2016-17 για την προώθηση του 16ου studio album «The Book Of Souls», οι Iron Maiden θα βγουν ξανά στο δρόμο το 2018 με μια σειρά από shows σε φεστιβάλ και αρένες στην Ευρώπη, με το «Legacy Of The Beast World Tour» ξεκινώντας από το Ταλίν της Εσθονίας στις 26 Μαΐου και τελειώνοντας στην «O2 Arena», στο Λονδίνο στις 10 Αυγούστου. Την Παρασκευή 20 Ιουλίου 2018 θα εμφανιστούν στο «Rockwave Festival» και στο «Terra Vibe Park».

Το πλήρες πρόγραμμα της ευρωπαϊκής περιοδείας είναι αναρτημένο στο ironmaiden.com και η περιοδεία αναμένεται να συνεχιστεί και το 2019.

Το κόνσεπτ του «Legacy Of The Beast World Tour» είναι εμπνευσμένο από το ομότιτλο mobile game και το κόμικ των Maiden και το design του stage set θα συμπεριλαμβάνει μια πληθώρα από διαφορετικούς αλλά συνδεδεμένους «κόσμους», με το set list να καλύπτει μια μεγάλη γκάμα από υλικό των 80’s και πολλές εκπλήξεις από τα πιο πρόσφατα album τους, δημιουργώντας μια ποικιλία.

 

Πηγή:www.hit-channel.com


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist