Οι BLACKPINK ανακοινώνουν νέο άλμπουμ και μία συνεργασία – έκπληξη

Written by on July 30, 2020

Το φθινόπωρο θα έρθει το νέο άλμπουμ των BLACKPINK.

Οι BLACKPINK ανακοινώνουν την ημερομηνία κυκλοφορίας του πρώτου ολοκληρωμένου άλμπουμ τους.

Το άτιτλο προς το παρόν άλμπουμ του γυναικείου K-pop συγκροτήματος θα κυκλοφορήσει στις από τις YG Entertainment και Interscope Records / Universal Music στις 2 Οκτωβρίου.

Το πρώτο δείγμα από τη νέα δισκογραφική δουλειά των BLACKPINK είναι το single «How You Like That», το οποίο αποκαλύφθηκε πριν από ένα μήνα και σημείωσε τρία ρεκόρ Guinness.

Ανάμεσά τους και το ρεκόρ για το βίντεο με τις περισσότερες προβολές στο YouTube μέσα στις 24 ώρες, με το «How You Like That» να συγκεντρώνει 86,3 εκατομμύρια προβολές το πρώτο εικοσιτετράωρο της κυκλοφορίας του.

Ταυτόχρονα οι BLACKPINK ενημερώνουν ότι τον Αύγουστο θα έχουμε την ευκαιρία να ακούσουμε το δεύτερο single από το επερχόμενο άλμπουμ τους.

Το γκρουπ αποκαλύπτει μάλιστα ότι στο επόμενο τραγούδι του θα συμμετέχει ένας καλλιτέχνης – έκπληξη.

Διάφορες ανεπιβεβαίωτες φήμες που διαδίδονται στα κοινωνικά δίκτυα τον τελευταίο καιρό ισχυρίζονται ότι οι BLACKPINK θα ενώσουν τις δυνάμεις με την Ariana Grande.

Η ιδέα της συνεργασίας μεταξύ του K-pop συγκροτήματος και της Αμερικανίδας pop star έχει προκαλέσει τεράστιο ενθουσιασμό στους θαυμαστές τους, ωστόσο υπάρχουν και άλλα ονόματα για τα οποία κυκλοφορούν σενάρια ότι κάποια από αυτά είναι ο μυστηριώδης guest του κουαρτέτου.

Πρόκειται για την αστέρα της pop Selena Gomez, αλλά και για τον G-Dragon, τον Νοτιοκορεάτη ράπερ και τραγουδιστή που έχει χαρακτηριστεί ως «βασιλιάς της K-pop».

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist