Οι Backstreet Boys επέστρεψαν με το νέο single και video «Don’t Go Breaking My Heart»

Written by on May 17, 2018

Ένα όνομα, μία ιστορία. Οι Backstreet Boys επανέρχονται στη δράση με ένα νέο pop anthem.

Οι Backstreet Boys, το κορυφαίο boy band που σημάδεψε τα ‘90s με τις επιτυχίες του, επιστρέφουν με ολοκαίνουριο single και video clip.

Οι BSB ήταν ανέκαθεν ένα πολυδιάστατο συγκρότημα. Τραγουδώντας από hip-hop, R&B μέχρι και dance – pop, αλλά και new jack swing τραγούδια γνώρισαν τεράστια επιτυχία σε κάθε γωνία της υφηλίου.

Το παρθενικό άλμπουμ τους, το 1996, εμφανίστηκε στο Top 10 σχεδόν σε κάθε χώρα του πλανήτη και κυκλοφόρησαν εννέα δίσκους συνολικά. Οι Backstreet Boys είναι ένα από τα εμπορικότερα ονόματα στην ιστορία, με πωλήσεις στο ίδιο επίπεδο με εκείνες των Fleetwood Mac και των Guns N’ Roses. Επίσης προτάθηκαν για εφτά βραβεία Grammy.

Πέντε χρόνια μετά την τελευταία δισκογραφική δουλειά τους, το «In A World Likes This» που βρέθηκε στο Top 5  του «Billboard 200», οι Backstreet Boys εντάσσονται στο δυναμικό της RCA Records (Sony Music) και εγκαινιάζουν τη συνεργασία τους με το ολοκαίνουριο τραγούδι «Don’t Go Breaking My Heart».

Με την υπογραφή του Wrabel και σε παραγωγή του Stuart Crichton με το Jamie Hartman, το «Don’t Go Breaking My Heart» είναι ένα pop anthem το οποίο σηματοδοτεί μία δυναμική επάνοδο για το συγκρότημα που έκανε να παραληρούν εκατομμύρια θαυμάστριες σε όλον τον κόσμο.

Το video clip του «Don’t Go Breaking My Heart» σκηνοθέτησαν οι Rich+Tone και οι Backstreet Boys μας προσφέρουν τις old-school χορογραφίες τους, αποδεικνύοντας ότι ο χρόνος δεν τους έχει αγγίξει.

Τους Backstreet Boys απαρτίζουν οι AJ McLean, Howie Dorough, Nick Carter, Brian Littrell και Kevin Richardson.

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


CFM 99.9

Ο σταθμος σε ενταση!

Current track
TITLE
ARTIST