Οι 5 Seconds of Summer παρουσιάζουν το φωτεινό τραγούδι «Wildflower»

Written by on March 28, 2020

Το φωτεινό «Wildflower» είναι μία ωδή των 5SOS στη synth-pop μουσική των ’80s.

Οι 5 Seconds of Summer μοιράζονται το τραγούδι «Wildflower» στο κατώφλι της κυκλοφορίας του νέου άλμπουμ τους.

Το «Wildflower» είναι το νεότερο άκουσμα από το καινούργιο άλμπουμ «C A L M» της μπάντας που θα κυκλοφορήσει από την Interscope Records / Universal Music αύριο, Παρασκευή 27 Μαρτίου.

Το τραγούδι έχουν υπογράψει οι Rami Yacoub (Nicki Minaj, Ariana Grande) και Geoff Warburton (Shawn Mendes, Quinn XCII), ενώ την παραγωγή έχει κάνει ο Oscar Görres (MARINA, Troye Sivan).

Το «Wildflower» είναι pop τραγούδι με επιρροές από τα ’80s αλλά προοδευτική σκέψη, που χαρακτηρίζεται από το γνώριμο δομημένο σύνολο ήχων των 5SOS.

Οι 5 Seconds of Summer παραλείπουν εσκεμμένα ορισμένα από τα λόγια στους στίχους του ρεφρέν, εντείνοντας έτσι την εκστατική ενέργεια και την ερωτική φόρτιση του τραγουδιού.

«Θέλαμε να κάνουμε το ρεφρέν μία περιπέτεια την οποία θα επιλέξετε μόνοι σας. Κάποιες λέξεις παραλείπονται και στη συνέχεια δίνεται έμφαση από το συνθεσάιζερ», εξηγεί ο μπασίστας της μπάντας, Calum Hood.

«Επιτρέπει σε όλους να έχουν τη δική τους ερμηνεία και να γεμίσουν τα κενά με οτιδήποτε πιστεύουν ότι ίσως είναι οι στίχοι που λείπουν», προσθέτει.

Καθώς μετρούν αντίστροφα για την κυκλοφορία του «C A L M», οι 5 Seconds of Summer αναμένεται να διαθέσουν στη δημοφιλή εφαρμογή ευεξίας Calm τέσσερα remixes τραγουδιών του άλμπουμ τους.

Κάθε remix έχει δημιουργηθεί από διαφορετικό μέλος της μπάντας, σε συνεργασία με τον remixer / παραγωγό Matt Pauling.

Το lyric video του «Wildflower» δημιουργήθηκε με stop-motion τεχνική και για την παραγωγή του χρειάστηκαν δέκα ώρες εργασίας, 358 φωτογραφίες και 529 λουλούδια


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist