Νέο single: Havana feat. Yaar & Kaiia – «Perfect Kiss»

Written by on November 16, 2020

Νέο τραγούδι από τους Havana, τους οποίους γνωρίσαμε μέσα από την επιτυχία «I Lost You».

 

Φαίνεται ότι τα μέλη των Havana έχουν ανακαλύψει την τέλεια συνταγή για να κυκλοφορούν τη μια επιτυχία μετά την άλλη.

Στο νέο τους single με τον τίτλο «Perfect Kiss» συνεργάζονται ξανά με τον Yaar και την Kaiia, μετά το επιτυχημένο τραγούδι τους «Big Love».

Το «Perfect Kiss» συνοδεύεται από ένα μυστήριο video που απεικονίζει μια αγάπη σε εικόνες.

«Η συνεργασία με τον Yaar και την Kaiia ήρθε πολύ φυσιολογικά. Όταν αρχίσαμε να δουλεύουμε το “Perfect Kiss”, ξέραμε ότι θέλαμε να το κυκλοφορήσουμε με τον Yaar. Όταν όμως φτάσαμε στο ρεφρέν, νιώσαμε ότι κάτι λείπει. Η φωνή της Kaiia ήταν αυτό που έπρεπε για να συμπληρωθεί το παζλ», δήλωσαν οι Havana.

«Αυτό το τραγούδι μιλάει για την αναζήτηση της αγάπης, το οποίο είναι ουτοπία δυστυχώς. Όλο αυτό το όνειρο παρουσιάζεται μέσα από τις φωνές των τριών ταλαντούχων καλλιτεχνών», εξήγησαν.

Τα τελευταία χρόνια, τα singles που έχουν κυκλοφορήσει οι Havana έχουν κατακτήσει τα charts και τα ραδιόφωνα σε όλο τον κόσμο χάρη στο αυθεντικό στιλ και τον φρέσκο ήχο τους.

Στις επιτυχίες τους που έχουν ξεπεράσει τα 200 εκατομμύρια views στο YouTube συμπεριλαμβάνονται μεταξύ άλλων τα «Vita Bella», «Que Sera, Sera», «Mon Amour», «Vivere» (με την Ioana Ignat), «I Lost You», «Big Love» (με τους Yaar και Kaiia) αλλά και το «Broken Heart» (με τον Yaar).

Το 2017 ο Raul Eregep έφτασε στον τελικό του «X Factor» της Ρουμανίας, όπου και στέφθηκε ως ο μεγάλος νικητής του talent show. Αμέσως μετά έγινε μέλος των Havana.

Το «Perfect Kiss» κυκλοφορεί από την Panik Records.

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist