Νέο ντοκιμαντέρ για την Tina Turner

Written by on February 21, 2021

Το «Tina» θα περιέχει ακυκλοφόρητες συνεντεύξεις και αδημοσίευτο υλικό.

Ένα νέο ντοκιμαντέρ για την Tina Turner θα κάνει πρεμιέρα στο HBO στις 27 Μαρτίου.

Σε σκηνοθεσία των βραβευμένων με Όσκαρ σκηνοθετών Dan Lindsay και T.J. Martin, το ντοκιμαντέρ «Tina» χαρακτηρίζεται ως «μια αποκαλυπτική και προσωπική ματιά στη ζωή και την καριέρα του μουσικού ινδάλματος Tina Turner».

Το «Tina» καταγράφει την αρχή της καριέρας και την απίθανη άνοδο της τραγουδίστριας, τα προσωπικά και επαγγελματικά προβλήματα που αντιμετώπισε σε όλη τη ζωή της και την ακόμη πιο απίθανη ανάδειξή της σε παγκόσμιο φαινόμενο τη δεκαετία του ‘80.

Κατά τη διάρκεια του ντοκιμαντέρ θα προβληθεί επίσης μια νέα συνέντευξη με την Tina Turner, που πραγματοποιήθηκε στην κατοικία της στη Ζυρίχη της Ελβετίας.

Στο φακό του «Tina» θα μιλήσουν επίσης η Angela Bassett (η ηθοποιός που υποδύθηκε την Turner στον κινηματογράφο), η Oprah Winfrey, ο δημοσιογράφος Kurt Loder (που συνυπέγραψε την αυτοβιογραφία «I, Tina» της Turner το 1986), ο θεατρικός συγγραφέας Katori Hall (ο οποίος έγραψε το βιογραφικό μιούζικαλ «Tina») και ο σύζυγος της Turner και πρώην δισκογραφικό στέλεχος Erwin Bach.

Τις συνεντεύξεις θα συνοδεύσει πλήθος αρχειακού υλικού από τα τελευταία 60 χρόνια, μεταξύ των οποίων πλάνα που δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας, ηχογραφήσεις και προσωπικές φωτογραφίες.

Πριν λίγες ημέρες ανακοινώθηκε ότι η Tina Turner είναι υποψήφια για είσοδο στο Rock & Roll Hall of Fame με την κλάση του 2021. Η 81χρονη τραγουδίστρια εισήχθη πρώτη φορά στο Rock & Roll Hall of Fame το 1991 ως μέλος του διδύμου Ike & Tina Turner.

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist