Η Zara Larsson παρουσιάζει το νέο τραγούδι «Look What You’ve Done»

Written by on March 12, 2021

Η Zara Larsson συνεχίζει να παρουσιάζει το ένα τέλειο pop τραγούδι μετά το άλλο.

Η Zara Larsson αποκαλύπτει το single «Look What You’ve Done» εν αναμονή της κυκλοφορίας του νέου άλμπουμ της «Poster Girl».

Το «Look What You’ve Done» είναι ένα dance floor anthem που διαχέει στην ατμόσφαιρα disco vibes, παροτρύνοντας παράλληλα τους ακροατές να αγαπήσουν τους εαυτούς τους.

Την παραγωγή του single έχει επιμεληθεί ο Steve Mac, γνωστός από τις συνεργασίες του με τους Ed Sheeran, James Blunt και Demi Lovato, μεταξύ άλλων.

«Αγαπώ πολύ αυτό το τραγούδι. Ήθελα να γράψω κάτι για την ερωτική απογοήτευση, αλλά με έναν τρόπο που ήταν παράλληλα ενδυναμωτικός και θετικός», αναφέρει η Zara Larsson.

«Στον κόσμο μου το να είσαι ευάλωτος σημαίνει ότι είσαι δυνατός, αλλά σε αυτό το τραγούδι λέω: “Απλώς δες τι έχεις κάνει, λάμπω! Εσύ δείχνεις χάλια!” Ήταν σημαντικό για μένα να έχω ένα τραγούδι όπως αυτό στο “Poster Girl”», τονίζει.

Πρόσφατα η Zara Larsson ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιήσει μια διαδικτυακή συναυλία για τον εορτασμό της Παγκόσμια Ημέρας της Γυναίκας, στις 8 Μαρτίου, όπου θα ερμηνεύσει τραγούδια από το «Poster Girl» μαζί με μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της.

Το livestream θα μεταδοθεί αποκλειστικά μέσα από το κανάλι της Σουηδής τραγουδίστριας στο Youtube και θα μείνει στον αέρα για περιορισμένο χρονικό διάστημα.

Το νέο άλμπουμ «Poster Girl» της Zara Larsson θα κυκλοφορήσει από τις TEN και Epic Records / Sony Music στις 5 Μαρτίου

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist