Η Taylor Swift διεύρυνε τα ιστορικά ρεκόρ της στα American Music Awards

Written by on November 24, 2020

Η Taylor Swift διεύρυνε το ρεκόρ που της ανήκει για τον πιο βραβευμένο καλλιτέχνη στα χρονικά των American Music Awards.

 

Η Taylor Swift έγραψε ιστορία για ακόμη μια χρονιά στα American Music Awards.

Η αστέρας της pop, η οποία τιμήθηκε στην περσινή διοργάνωση ως Καλλιτέχνης της Δεκαετίας, κέρδισε φέτος τρία από τα τέσσερα βραβεία για τα οποία ήταν υποψήφια: για τον Καλλιτέχνη της Χρονιάς, για την Αγαπημένη Γυναίκα Καλλιτέχνιδα – Pop / Rock και για το Αγαπημένο Μουσικό Βίντεο με το «Cardigan».

Με αυτές τις νίκες η Taylor Swift διεύρυνε τα ιστορικά ρεκόρ που της ανήκουν για τον πιο πολυβραβευμένο καλλιτέχνη στην ιστορία των American Music Awards και για τη γυναίκα τραγουδίστρια με τα περισσότερα βραβεία στα χρονικά της διοργάνωσης, έχοντας 32 βραβεία στο ενεργητικό της.

Η 30χρονη τραγουδίστρια διεύρυνε άλλο ένα κορυφαίο ρεκόρ, του οποίου κάτοχος ήταν η ίδια.

Η Taylor Swift κέρδισε για έκτη φορά στην καριέρα της το βραβείο «Καλλιτέχνης της Χρονιάς», επίδοση που δεν έχει πραγματοποιήσει κανείς άλλος καλλιτέχνης. Δεύτεροι στη σχετική λίστα είναι ο Justin Bieber και ο One Direction, οι οποίοι έχουν αποσπάσει από δύο φορές τον κορυφαίο τίτλο των American Music Awards.

Η αστέρας της pop δεν παρευρέθηκε στην τελετή απονομής των American Music Awards 2020, όμως έστειλε ένα μαγνητοσκοπημένο βίντεο με το οποίο εξήγησε ότι ήταν απασχολημένη επειδή ηχογραφούσε ξανά τα παλαιότερα τραγούδια της.

«Παιδιά, ήσασταν κάτι παραπάνω από υπέροχοι όλα τα χρόνια της καριέρας μου, αλλά ειδικά αυτή τη χρονιά που είμαστε τόσο μακριά. Δεν καταφέραμε να δούμε ο ένας τον άλλο σε συναυλία, αλλά εξακολουθώ να νιώθω πραγματικά συνδεδεμένοι μαζί σας μέσω της μουσικής», είπε.

«Ξέρετε, η αντίδρασή σας στο “Folklore” και όλοι οι τρόποι με τους οποίους η φαντασία σας τίμησε αυτό το άλμπουμ. Σας αγαπώ τόσο πολύ και είμαι πραγματικά, πραγματικά τυχερή χάρη σε εσάς», συνέχισε.

«Ο λόγος που δεν είμαι εκεί απόψε είναι ότι στην πραγματικότητα ηχογραφώ ξανά όλη την παλιά μουσική μου στο στούντιο που την ηχογραφήσαμε αρχικά. Είναι καταπληκτικό και ανυπομονώ να το ακούσετε. Να έχετε όμως μια υπέροχη βραδιά, σας αγαπώ πολύ. Και σας ευχαριστώ, σας ευχαριστώ, σας ευχαριστώ, σας ευχαριστώ, σας ευχαριστώ», κατέληξε η Taylor Swift.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist