Η Taylor Swift «ήταν πάντα εκεί για τη Selena Gomez»

Written by on May 31, 2018

Η φιλία της Taylor Swift με τη Selena Gomez έχει αντέξει στο χρόνο.

Οι σχέσεις της Selena Gomez με τη μητέρα της φαίνεται ότι έχουν βελτιωθεί, τουλάχιστον αυτό υποστηρίζει η Mandy Teefey στη συνέντευξη που έδωσε στο ET.

Η συζήτηση έγινε με αφορμή την έναρξη της δεύτερης σεζόν για δημοφιλές σίριαλ «13 Reasons Why» (13 Γιατί) που προβάλλεται στην πλατφόρμα του Netflix και στο οποίο την παραγωγή έχει αναλάβει η εταιρεία της Mandy Teefey, Kicked to the Curb Productions και με τη Selena Gomez να είναι ανάμεσα στα ονόματα των εκτελεστικών παραγωγών.

Η μητέρα της pop star μόνο καλά λόγια είχε να πει για τις κοινωνικές συναναστροφές της κόρης της αυτή τη στιγμή, συμπεριλαμβανομένου της πολυετούς φιλίας της με την Taylor Swift.

«Αυτό που αγαπώ στη φιλία αυτή είναι το γεγονός ότι είναι τόσο σταθερή και με την Taylor αισθάνομαι ότι μπορούν να πουν η μία στην άλλη τα πάντα. Είναι μία ειλικρινής σχέση», δήλωσε η Teefey. «Δεν αφορά τίποτα άλλο η φιλία τους και δεν είναι μία φιλία που τη βρίσκεις απλά εκεί έξω», πρόσθεσε.

«Με την Taylor, αυτό που βλέπεις είναι και αυτό που παίρνεις. Είναι αυτή που είναι, για αυτό είναι τόσο προσγειωμένη και δουλεύει τόσο σκληρά. Ήταν πάντα εκεί για τη Selena. είναι τόσο δύσκολο να βρεις κάποιον που να ανήκει κατά κάποιον τρόπο στο ίδιο κοινό… Κατέληξαν μαζί και πότε δεν έχουν χωρίσει, οπότε είναι πραγματικά μία αληθινή φιλία.», εξήγησε.

Η Mandy Teefy θυμήθηκε επίσης και τη στιγμή που η Taylor Swift έδειξε την καλοσύνη της και στη μικρότερη κόρη της και ετεροθαλή αδερφή της Selena Gomez, την τετράχρονη Gracie.

«Είναι πραγματικά χαριτωμένο επειδή όταν γεννήθηκε η Gracie, η Taylor της αγόρασε μία κούτα με ρούχα», αποκάλυψε. «Οπότε όταν η Gracie πήγε στα παρασκήνια για να της μιλήσει, της είχε αγοράσει και εκείνη μερικά ρούχα και ήθελε να το ανταποδώσει.»


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist