Η Shakira συνεργάζεται με τον Ozuna στο νέο single «Monotonía»

Written by on November 7, 2022

Ο Ozuna ανατινάζει τη Shakira με ένα μπαζούκα στο μουσικό βίντεο του «Monotonía».

Η Shakira κυκλοφορεί το νέο single «Monotonía», στο οποίο ενώνει τις δυνάμεις με τον Ozuna.

Το «Monotonía» είναι το δεύτερο single από τη νέα δισκογραφική δουλειά που ετοιμάζει πυρετωδώς η Κολομβιανή τραγουδίστρια και ακολουθεί την τεράστια επιτυχία του τελευταίου single «Te Felicito» με τον Rauw Alejandro, το οποίο ανέβηκε στην κορυφή του Latin Airplay Chart του Billboard νωρίτερα φέτος.

Το «Te Felicito» διαθέτει πάνω από 378 εκατομμύρια προβολές στο YouTube και 340 εκατομμύρια streams στο Spotify

Συνεχίζοντας τον συνδυασμό διαφορετικών μουσικών ρυθμών, η Shakira κυκλοφορεί το «Monotonía» με τη συμμετοχή του Πορτορικανού τραγουδιστή Ozuna, ο οποίος θεωρείται ένας από τους πιο εμβληματικούς και δημοφιλείς καλλιτέχνες της latin μουσικής παγκοσμίως.

Το «Monotonía» είναι ένα bachata τραγούδια το οποίο κυκλοφορεί μαζί με το δικό του μουσικό βίντεο που σκηνοθέτησε η Shakira μαζί με τον μακροχρόνιο συνεργάτη της Jaume de la Iguana, γνωστός για τη δουλειά του στα music videos των τραγουδιών της «Chantaje», «La Bicicleta», «Día de enero» και «Clandestino».

Το μουσικό βίντεο για το «Monotonía» γυρίστηκε στη Μανρέσα της Ισπανίας και τα γυρίσματα προκάλεσαν φρενίτιδα στους θαυμαστές της Shakira και του Ozuna, οι οποίοι ακολουθούσαν τους δύο καλλιτέχνες σε κάθε σκηνή.

Το βίντεο ξεκινά με τη Shakira σε ένα σούπερ μάρκετ, ενώ στο βάθος ακούγεται το «Te Felicito». Εκείνη, με δάκρυα στα μάτια, βρίσκεται ξαφνικά αντιμέτωπη με τον Ozuna, ο οποίος την ανατινάζει με ένα μπαζούκα και της αφήνει μία τεράστια τρύπα στο στήθος.

Ενώ η καρδιά της πέφτει στο πάτωμα και συνεχίζει να χτυπάει, ματωμένη, η Shakira την παίρνει στα χέρια και την κλειδώνει σε μία θυρίδα ασφαλείας.

Η Shakira είναι ο Κολομβιανός καλλιτέχνης με τις υψηλότερες πωλήσεις όλων των εποχών, έχοντας καταγράψει πωλήσεις άνω των 85 εκατομμυρίων δίσκων παγκοσμίως.

Κατά τη διάρκεια της καριέρας της, έχει κερδίσει επίσης πολυάριθμα βραβεία, μεταξύ άλλων τρία Grammy, 12 Latin Grammy και πολλά ακόμη βραβεία σε διοργανώσεις όπως τα World Music Awards, American Music Awards και Billboard Music Awards.

 

πηγή: Ηit – Channel

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist