Η Shakira σταματά προσωρινά το τραγούδι – Σοβαρό πρόβλημα με τη φωνή της

Written by on November 16, 2017

Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Shakira με την υγεία της είναι σοβαρότερο από την αρχική εκτίμηση των ιατρών.

Η γοητευτική Κολομβιανή αστέρας αναγκάστηκε να αναβάλλει την έναρξη της περιοδείας «El Dorado World Tour» στην Ευρώπη, που ήταν προγραμματισμένη για τις 8 Νοεμβρίου, εξαιτίας του τραυματισμού που έχει υποστεί στις φωνητικές χορδές.

Παρά την προσπάθεια, η Shakira δεν έχει αναρρώσει ώστε να είναι σε θέση να εμφανιστεί μπροστά στους χιλιάδες θαυμαστές της που περίμεναν να την απολαύσουν από κοντά.

Για να το καταφέρει, η 40χρονη καλλιτέχνιδα πρέπει να σταματήσει να τραγουδά για το επόμενο διάστημα. Κατά συνέπεια, είναι υποχρεωμένη να ματαιώσει όλες τις επικείμενες συναυλίες της στα ευρωπαϊκή εδάφη, με ορίζοντα να προγραμματιστούν εκ νέου για τις αρχές του 2018.

Η Shakira εξομολογείται την ανείπωτη περιπέτεια που βιώνει αυτούς τους μήνες, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι περνά μία «δύσκολη μάχη», πως δεν έχει αντιμετωπίσει «ποτέ τέτοια κατάσταση» και ότι ζει τις «σκληρότερες ημέρες της καριέρας» της.

Shakira - Hit Channel

Το κείμενο της Shakira

«Προς τους φίλους και τους fans μου,

Τους τελευταίους πέντε μήνες είμαι απολύτως αφοσιωμένη στην προετοιμασία του “El Dorado World Tour”. Ωστόσο, αυτές οι τελευταίες ημέρες, λίγο πριν από τις πρώτες συναυλίες μου, ήταν μερικές από τις σκληρότερες της καριέρας μου.

Στα τέλη Ιουλίου πήγα για μία εξέταση ρουτίνας, πριν αρχίσω να σχεδιάζω αυτήν την περιοδεία και ο γιατρός μου επιβεβαίωσε ότι οι φωνητικές χορδές μου ήταν σε άριστη κατάσταση. Προς τα τέλη του Οκτωβρίου, όμως, στις πρόβες, ένιωσα ένα παράξενο κράτημα που με εμπόδιζε να τραγουδάω. Οι γιατροί, μετά από εξέταση, διαπίστωσαν ότι είχα υποστεί αιμορραγία στη δεξιά φωνητική χορδή», εξιστορεί για το πώς ξεκίνησαν όλα.

Στη συνέχεια, η Shak προχώρησε σε αφωνία, όπως συνέστησαν οι ειδικοί, σε μία προσπάθεια να αναρρώσει εγκαίρως για την πρώτη συναυλία στην Κολωνία.

Μάταια όμως: «Δυστυχώς, η αιμορραγία δε φαίνεται να έχει επουλωθεί και ο εφιάλτης μου συνεχίζεται. Αυτή τη στιγμή βρίσκομαι σε μία δύσκολη μάχη καθώς προσπαθώ να αναρρώσω πλήρως. Με πονάει που δεν είμαι ικανή να τραγουδήσω αυτόν το μήνα για εκείνους που έχουν κάνει ακόμη και το αδύνατο να πάρουν εισιτήρια και να με συνοδεύσουν σε όλες τις χώρες της Ευρώπης», μοιράζεται με πόνο η τραγουδίστρια.

«Για την ομάδα μου των 60 ατόμων που εργάστηκαν ημέρα και νύχτα μέχρι την τελευταία ημέρα, για να με βοηθήσουν να κάνω το καλύτερο show της καλλιτεχνικής καριέρας μου και που, όπως και εγώ, είναι ανυπόμονοι να ξεκινήσουμε αυτήν την περιοδεία.

Για τα παιδιά μου που ήταν ενθουσιασμένα να δουν τη μαμά τους σε συναυλία το συντομότερο δυνατό.

Και πάνω από όλα, για τους οπαδούς μου, που πάντα ήταν δίπλα μου στα καλά και στα κακά και που αξίζουν το καλύτερο από εμένα.»

Shakira - Hit Channel

Η Shakira παραδέχεται ότι σε όλα τα χρόνια που τραγουδά, δεν έχει αντιμετωπίσει ποτέ τέτοια κατάσταση:

«Ως εκ τούτου και με βαριά καρδιά, πρέπει να ανακοινώσω ότι είμαι υποχρεωμένη να αναβάλλω την ευρωπαϊκή περιοδεία μου μέχρι το 2018, για να επιτρέψω στο σώμα μου (να έχει) αρκετές απαραίτητες εβδομάδες αφιερωμένες στην πλήρη ανάρρωσή μου», γνωστοποιεί.

«Ευχαριστώ τους οπαδούς μου σε όλο τον κόσμο για την κατανόηση και την αφοσίωσή τους, για όλα τα ενθαρρυντικά μηνύματα και την αγάπη που μου έδωσαν και για τις προσευχές τους. Ελπίζω να ξεπεράσω αυτή τη δύσκολη δοκιμασία και να επιστρέψω στη σκηνή το συντομότερο δυνατό, για να ακούσω και πάλι τις φωνές σας να τραγουδούν μαζί με τη δική μου.

Σας αγαπώ πολύ όλους σας και θα θυμάμαι πάντα εκείνους που βρίσκονται δίπλα μου αυτή τη στιγμή, προσφέροντας τη φιλία και την αγάπη τους», καταλήγει το μήνυμα.

 

Πηγή:www.hit-channel.com


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


CFM 99.9

Ο σταθμος σε ενταση!

Current track
TITLE
ARTIST