Η Selena Gomez τραγουδά Britney Spears σε ένα αξιολάτρευτο video από την παιδική ηλικία της

Written by on May 28, 2021

Δείτε το αξιολάτρευτο video από την παιδική ηλικία της Selena Gomez.

Η Selena Gomez ήταν πάντα σταρ, αλλά και μεγάλη θαυμάστρια της Britney Spears.

Η 28χρονη τραγουδίστρια δημοσίευσε στους λογαριασμούς της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ένα αξιολάτρευτο βίντεο από την παιδική ηλικία της στο οποίο τραγουδά με πάθος το τραγούδι «Don’t Go Knockin’ On My Door» της Britney Spears.

Η Selens Gomez τραγούδα με αέρα σταρ μπροστά από ένα φόντο με γαλαξιακό θέμα ενώ φορά ένα ζευγάρι μπλε γυαλιά ηλίου.

Αν και δεν διευκρινίζεται πόσο χρονών είναι η pop star στο συγκεκριμένο βίντεο που είδε για πρώτη φορά το φως της δημοσιότητας, το τραγούδι «Don’t Go Knockin’ On My Door» της Britney Spears κυκλοφόρησε το 2000 ως μέρος του άλμπουμ «Oops!… I Did It Again».

Εκείνη την εποχή η Selena Gomez, η οποία γεννήθηκε το 1992, ήταν 8 ετών, περίπου δύο χρόνια πριν κάνει την πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση και ξεκινήσει την καριέρα της συμμετέχοντας στην παιδική τηλεοπτική σειρά «Barney & Friends» από το 2002 έως το 2004.

Το βίντεο Φαίνεται πως έχει λιώσει τις καρδιές των θαυμαστών της Selena Gomez, καθώς έχει συγκεντρώσει πάνω από 5,5 εκατομμύρια likes μόνο στο instagram

 

Ο θαυμασμός μεταξύ της Selena Gomez και της Britney Spears είναι αμοιβαίος.

Το 2016 η Spears απάντησε σε ένα βίντεο της Gomez στο Twitter λέγοντας ότι «τεχνικά έκανε ένα ντουέτο μαζί της», σημειώνοντας ότι ήταν ανοιχτή στο ενδεχόμενο μιας πραγματικής συνεργασίας στο μέλλον.

Το 2018 η Britney Spears δημοσίευσε στο Instagram ένα βίντεο στο οποίο έκανε γυμναστική και σημείωσε ότι η Selena Gomez «τη βοήθησε να τα καταφέρει» με το τραγούδι της «Bad Liar».

hit-channel.com/

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist