Η Rihanna έχει ετοιμάσει ένα νέο τραγούδι με τίτλο «Private Loving»

Written by on August 20, 2019

Αποκαλύφθηκε ο τίτλος ενός από τα νέα τραγούδια που έχει ηχογραφήσει η Rihanna.

Η Rihanna έχει ετοιμάσει ένα καινούργιο τραγούδι με τίτλο «Private Loving».

Η τραγουδίστρια κατοχύρωσε το συγκεκριμένο τραγούδι στη βάση δεδομένων του οργανισμού διαχείρισης πνευματικών δικαιωμάτων BMI και την ανακάλυψη έκανε λογαριασμός του Twitter που ασχολείται με τα νέα της.

Δημιουργοί του τραγουδιού είναι η ίδια η Rihanna, ο Τζαμαϊκανός dancehall / raggae καλλιτέχνης Demarco και η Βρετανίδα τραγουδίστρια – δημιουργός Monique Lawz.

Η είδηση προκάλεσε αναστάτωση στο «Navy», όπως ονομάζονται οι φανατικοί θαυμαστές της διάσημης τραγουδίστριας, οι οποίοι κατέκλυσαν το Twitter με σχόλια έκπληξης και ανυπομονησίας.

Ας σημειωθεί ότι τραγούδια που εμφανίζονται εγγεγραμμένα σε παρόμοιες βάσεις δεδομένων πολλές φορές δε βλέπουν το φως της δημοσιότητας και η εγγραφή τους γίνεται αποκλειστικά για λόγους κατοχύρωσης των πνευματικών δικαιωμάτων τους.

Παρ’ όλα αυτά έχουν υπάρξει και περιπτώσεις όπου η ύπαρξη νέων τραγουδιών έχει αποκαλυφθεί με ανάλογο τρόπο πριν ακόμη κυκλοφορήσουν.

Ο Demarco και η Monique Lawz έχουν επιβεβαιώσει με μηνύματά τους στο Twitter τη συνεργασία τους με τη Rihanna.

Στον αντίποδα, η Rihanna εξακολουθεί να τηρεί σιγή ιχθύος και αρκείται σε περιστασιακές αναφορές περί ηχογράφησης νέας μουσικής, αναρτώντας και τα αντίστοιχα παρασκηνιακά στιγμιότυπα.

Η μόνη πληροφορία που έχει επιβεβαιωθεί από τη «RiRi» είναι το πολυαναμενόμενο νέο άλμπουμ της θα κινείται σε reggae ρυθμούς.

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist