Η P!nk μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Written by on August 6, 2018

Η κατάσταση της P!nk απαίτησε την εισαγωγή της στο νοσοκομείο. 

Η P!nk διακομίσθηκε σε νοσοκομείο του Σίδνεϊ και θα μείνει κλινήρης απόψε, έχοντας ακυρώσει άλλη μία από τις συναυλίες της στην πόλη.

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια βρίσκεται από τις αρχές του Ιουλίου στην Αυστραλία, όπου έως τα τέλη του Αυγούστου είναι προγραμματισμένο να δώσει συνολικά 37 συναυλίες, στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας «Beautiful Trauma World Tour».

Το βράδυ της Κυριακής 5 Αυγούστου, μετά την ολοκλήρωση της δεύτερης από τις έξι συναυλίες που είναι σχεδιασμένο να πραγματοποιήσει στο Σίδνεϊ και το «Qudos Bank Arena», η P!nk μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «St Vincent’s» της πόλης έχοντας εμφανίσει συμπτώματα αφυδάτωσης.

Η 38χρονη τραγουδίστρια έλαβε την κατάλληλη ιατρική φροντίδα και στη συνέχεια της επετράπη να αποχωρήσει από το «St Vincent’s».

Ωστόσο, η υγεία της P!nk δεν παρουσίασε βελτίωση και εισήχθη ξανά στο νοσοκομείο τη Δευτέρα 6 Αυγούστου.

P!nk - Pink - Hit Channel

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα των εξετάσεων που διενεργήθηκαν, έχει προσβληθεί από ιό το γαστρικό σύστημα της Αμερικανίδας, το πραγματικό όνομα της οποίας είναι Alecia Beth Moore.

Όπως ανακοίνωσε η αυστραλιανή θυγατρική της διοργανώτριας εταιρείας συναυλιών «Live Nation», η Ρ!nk θα διανυκτερεύσει στο νοσοκομείο, συνεχίζοντας τη θεραπεία και την ανάρρωσή της.

Οι διοργανωτές προχώρησαν σε αναβολή της συναυλίας που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 6 Αυγούστου, ενώ είναι άγνωστο τι θα συμβεί με το show της Τρίτης 7 Αυγούστου.

Αυτή είναι η δεύτερη συναυλία που ακυρώνει η P!nk στο Σίδνεϊ μέσα σε τέσσερις μόλις ημέρες. Στις 3 Αυγούστου δεν κατάφερε να ανέβει στη σκηνή εξαιτίας αναπνευστικής λοίμωξης.

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist