Η P!nk κυκλοφορεί το νέο single «Hustle» και προειδοποιεί

Written by on March 30, 2019

Η P!nk προειδοποιεί όσους θελήσουν να την εξαπατήσουν και τους στέλνει ένα ξεκάθαρο μήνυμα: «Don’t hustle me».

Η P!nk κυκλοφορεί το νέο single «Hustle», το δεύτερο δείγμα από το επερχόμενο άλμπουμ της.

Το «Hurts 2B Human» είναι ο όγδοος προσωπικός δίσκος της Αμερικανίδας τραγουδίστρια και αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 26 Απριλίου από την RCA Records / Sony Music, 18 μήνες περίπου μετά το πλατινένιο «Beautiful Trauma» που ήταν υποψήφιο φέτος για το βραβείο του «Καλύτερου Pop Vocal Άλμπουμ».

Το πρώτο single που προμηνύει το «Hurts 2B Human» είναι το «Walk Me Home», ένα συναισθηματικό τραγούδι με την υπέροχη ερμηνεία της P!nk.

Το «Walk Me Home» απέκτησε εικόνα με ένα μαγικό video clip κινηματογραφικού επιπέδου το οποίο σκηνοθέτησε ο Αυστραλός Michael Gracey, σκηνοθέτης της βραβευμένης ταινίας «The Greatest Showman». Βοηθός σκηνοθεσίας ήταν ο Stuart Bowen.

Ενώ συνεχίζεται αυτήν την περίοδο σε Ηνωμένες Πολιτείες και Καναδά η άκρως επιτυχημένη περιοδεία της «Beautiful Trauma World Tour», που ξεκίνησε το Μάρτιο του 2018, η P!nk μοιράζεται με το κοινό το δεύτερο δείγμα από τη νέα δισκογραφική δουλειά της «Hurts 2B Human».

Το «Hustle», όπως είναι ο τίτλος του, είναι ένα τραγούδι με ελκυστικό ρυθμό, το οποίο υπογράφει η P!nk μαζί με τον Jorgen Odegard και τον Dan Reynolds, τον κεντρικό τραγουδιστή των Imagine Dragons.

Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά του καινούργιου άλμπουμ «Hurts 2B Human» θα είναι οι συνεργασίες – έκπληξη.

Η P!nk θα συναντήσει τον R&B αστέρα Khalid στο ομότιτλο τραγούδι του δίσκου, τον ανερχόμενο Wrabel στο «90 Days», το EDM – pop δίδυμο των Cash Cash στο «Can We Pretend» και τον διάσημο country τραγουδιστή Chris Stapleton στο «Love Me Anyway».

 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist