Η Olivia Rodrigo θέλει να συνεργαστεί με τη «διάνοια» Taylor Swift: «Αυτό είναι το όνειρο»

Written by on February 21, 2021

«Αυτό είναι το όνειρο».

Η Olivia Rodrigo θέλει να συναντήσει την Taylor Swift στο στούντιο.

Η 17χρονη τραγουδίστρια και ηθοποιός φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του Travis Mills στο Apple Music και εξέφρασε την αγάπη της για την αστέρα της pop.

Επίσης αναφέρθηκε στην «πραγματικά ξεχωριστή ευλογία» που έλαβε από την Taylor Swift στο Instagram για την επιτυχία του «Drivers License».

«Είναι σίγουρα το μεγαλύτερο είδωλό μου και η μεγαλύτερη έμπνευση για τη δημιουργία τραγουδιών. Συνεπώς είναι πραγματικά, πραγματικά πολύ ξεχωριστό να έχεις την ευλογία της», δήλωσε.

Η Olivia Rodrigo, η οποία έχει δηλώσει ότι είναι «η μεγαλύτερη θαυμάστρια της Taylor Swift στον κόσμο», περιέγραψε πρόσφατα στον Zane Lowe του Apple Music ότι ξύπνησε από ένα τηλεφώνημα που της είπε να ελέγξει το λογαριασμό της στο Instagram και αστειεύτηκε ότι «κόντεψε να πεθάνει» όταν είδε το σχόλιο της Swift.

 

Όταν ο Travis Mills υποστήριξε ότι ήρθε η ώρα να συναντηθούν στο στούντιο, η Rodrigo απάντησε «αυτό είναι το όνειρο».

«Θα ήθελα απλώς να είμαι σε ένα στούντιο με την Taylor. Δεν χρειάζεται καν να γράψω (τραγούδια) μαζί της. Θέλω απλώς να δω πώς το κάνει γιατί νομίζω ότι είναι μεγάλη ιδιοφυΐα», πρόσθεσε.

Η πρωταγωνίστρια της σειράς «The High School Musical: The Musical: The Series» αποκάλυψε επίσης τον θαυμασμό της για την Gwen Stefani και το τραγούδι «Simple Kind Of Life» των No Doubt.

«Αγαπάω τους No Doubt. Νομίζω ότι η Gwen Stefani είναι μία από τους πιο αγαπημένους μου τραγουδοποιούς Είναι τόσο ειλικρινής», είπε η Olivia Rodrigo.

«Ακόμα και σε αυτό το τραγούδι, λέει “πάντα πίστευα ότι θα γινόμουν μαμά” κι εγώ σκέφτομαι “ποιος το λέει αυτό;”… Είναι τόσο υπέροχο. Όμως όλοι το σκέφτονται, αλλά κανείς δεν έχει πάντα την ευφυΐα να το βάλει σε ένα τραγούδι, υποθέτω. Και το έκανε. Είναι τόσο βάναυσα ειλικρινής και συναισθηματική και έχω εμμονή μαζί της. Είναι ένα από τα αγαπημένα μου τραγούδια των No Doubt», συνέχισε.

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist