Η Noah Cyrus παρουσιάζει το single «I Got So High That I Saw Jesus»

Written by on March 28, 2020

Ένα ιδιαίτερο τραγούδι κυκλοφορεί η Noah Cyrus.

Αμέσως μετά τη sold out περιοδεία της «Not So Tour», η Noah Cyrus συνεχίζει να παρουσιάζει συναισθηματικούς και χαρακτηριστικούς ήχους.

Σε μουσική και στίχους της ίδιας, το νέο της single «I Got So High That I Saw Jesus» περιλαμβάνει όλες τις μουσικές επιρροές της και επιδεικνύει τη μοναδική ικανότητά της να δημιουργεί διαχρονικά τραγούδια που κεντρίζουν την προσοχή του κοινού.

«Η θρησκεία ή η πνευματικότητα μπορεί να σημαίνει κάτι διαφορετικό για κάθε άνθρωπο. Αυτό το τραγούδι δεν είναι για τη θρησκεία», δηλώνει η Noah Cyrus για την έμπνευση και την σημασία του τραγουδιού.

«Η λέξη “Ιησούς” στην ουσία εκπροσωπεί την κατανόηση και τη γνώση πως όλα έχουν κάποιο σκοπό και θα συμβούν με τον τρόπο που είναι να συμβούν. Όσο δρούμε με συλλογικότητα και καλοσύνη όλα θα είναι εντάξει. Τα δύο αυτά πράγματα μάλιστα είναι πιο απαραίτητα από ποτέ αυτή την περίοδο», συνεχίζει.

«Γεννήθηκα και μεγάλωσα ως Χριστιανή και ακόμα κρατάω αυτές τις αρχές. Ελπίζω αυτό το τραγούδι θα αντηχήσει στους ανθρώπους, κυρίως σε αυτούς τους καιρούς που ζούμε τώρα», λέει η Noah Cyrus.

«Το ανθρώπινο είδος έχει εξελιχθεί με τόσους πολλούς υπέροχους τρόπους, αλλά ταυτοχρόνως έχει χάσει και την επαφή με αυτό τον κόσμο, αλλά και μεταξύ του. Αυτό που αγαπώ σε αυτό το τραγούδι είναι οι πολλές διαφορετικές σημασίες που έχει και τη δυνατότητα που να επηρεάσει τον κάθε ακροατή διαφορετικά», ολοκληρώνει.

Το τραγούδι «I Got So High That I Saw Jesus» συνοδεύεται από ένα εκπληκτικό music video σε σκηνοθεσία του James Pereira.

To νέο single έρχεται μετά από ένα γεμάτο Φεβρουάριο και Μάρτιο όπου η Noah Cyrus έκανε sold out shows στο Λονδίνο, στη Νέα Υόρκη και στο Λος Άντζελες. Και ενώ οι θαυμαστές τη και οι κριτικοί ανυπομονούν και για άλλα shows, η Cyrus ελπίζει να ανακοινώσει νέες ημερομηνίες σύντομα.

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist