Η Nicki Minaj γιορτάζει τα 10 χρόνια του «Pink Friday» με μια επετειακή επανέκδοση

Written by on November 24, 2020

Δέκα χρόνια από το πρώτο άλμπουμ του Nicki Minaj.

 

Η Nicki Minaj, η πιο επιτυχημένη γυναίκα ράπερ όλων των εποχών, γιορτάζει τη συμπλήρωση δέκα ετών από την κυκλοφορία του πρώτου ολοκληρωμένου άλμπουμ της, «Pink Friday», με μια επετειακή επανέκδοση που περιλαμβάνει επιπλέον υλικό.

Το «Pink Friday» κυκλοφόρησε στις 22 Νοεμβρίου 2010 και περιείχε επιτυχημένα τραγούδια όπως τα «Your Love», «Check It Out», «Right Thru Me», «Moment 4 Life» και «Fly», τα οποία έκαναν σταρ την Nicki Minaj.

Το άλμπουμ κατέκτησε την κορυφή του Billboard 200, ενώ παρέμεινε για έξι εβδομάδες στο No. 1 του chart Top R&B / Hip-Hop Albums, με τη ράπερ να ισοφαρίζει την καλύτερη επίδοση ανάμεσα στις γυναίκες καλλιτέχνιδες της hip-hop σκηνής.

Το «Pink Friday» έλαβε επίσης τρεις υποψηφιότητες για βραβείο Grammy και κέρδισε το βραβείο για το «Αγαπημένο Rap / Hip-Hop Άλμπουμ» στα American Music Awards.

Σήμερα το «Pink Friday» είναι τρεις φορές πλατινένιο στις Ηνωμένες Πολιτείες, καθώς έχει σημειώσει πωλήσεις άνω των τριών εκατομμυρίων.

Η επετειακή επανέκδοση με τον τίτλο «Pink Friday: The Complete Edition» περιέχει οκτώ bonus τραγούδια που προηγουμένως ήταν διαθέσιμα σε τοπικές εκδόσεις του άλμπουμ σε διάφορες χώρες.

Μεταξύ τους το «Girls Fall Like Dominoes», το «BedRock» με τη συμμετοχή των Young Money και Lloyd, καθώς και μια εναλλακτική εκδοχή του «Roman’s Revenge», στο οποίο συμμετέχει ο Lil Wayne αντί του Eminem.

«Ευτυχισμένη δέκατη επέτειο “Pink Friday”, έγραψε η Nicki Minaj στα social media. «Σας ευχαριστώ παιδιά για την υποστήριξη που δείξατε σε αυτό το άλμπουμ. Τόσο ευγνώμων. Σας αγαπώ», συμπλήρωσε.

Για να γιορτάσει την επέτειο από το ντεμπούτο της «βασίλισσας της hip-hop», το Twitter δημιούργησε επίσης ένα ειδικό #PinkFriday emoji που εμφανίζεται στο ομώνυμο hashtag.

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist