Η Mary J. Blige επανέρχεται σε ντίσκο κλίμα με το «Only Love»

Written by on July 13, 2018

Σε ντίσκο κλίμα επιστρέφει η Mary J. Blige, με το «Only Love» να αποτίει φόρο τιμής σε μία πραγματικά αξέχαστη εποχή.

Η Mary J. Blige μοιράζεται ένα νέο single με τον τίτλο «Only Love», που είναι διαθέσιμο από τη Republic Records / Universal Music.

Η αδιαφιλονίκητη ντίβα της R&B διαθέτει μία άκρως επιτυχημένη καριέρα που ξεπερνά τα 25 χρόνια σε διάρκεια, κατά τα οποία έχει κυκλοφορήσει 13 άλμπουμ, ενώ έχει κερδίσει εννέα βραβεία Grammy και έχει προταθεί για το βραβείο Όσκαρ «Καλύτερου Πρωτότυπου Τραγουδιού», αλλά και για τρεις Χρυσές Σφαίρες για τις ικανότητές της στην υποκριτική.

Την έχουν συγκρίνει με σπουδαίες καλλιτέχνιδες όπως η Aretha Franklin και η Chaka Khan. Η Mary J. Blige διαφέρει από εκείνες, καθότι διατηρεί ένα εντελώς προσωπικό στιλ, αυτό όμως που τις συνδέει είναι το γεγονός ότι όλες τους πρόσθεσαν στη soul μουσική τη δική τους πινελιά.

Η 47χρονη Αμερικανίδα, γεννημένη στις κακόφημες γειτονιές του Μπρονξ στη Νέα Υόρκη, ανανεώνει συνεχώς καλλιτεχνικά τον εαυτό της και ωριμάζοντας έχει εξελιχθεί σε μία τραγουδίστρια με μοναδική εκφραστικότητα.

Το νέο τραγούδι της Mary J. Blige είναι το «Only Love» και όπως γίνεται αντιληπτό από τον τίτλο του, πρόκειται για μία μεγάλη γιορτή της αγάπης. Ο ντίσκο ήχος του «Only Love» ξυπνά αναμνήσεις από τα ‘70s.

Το «Only Love» εγκαινιάζει τη συνεργασία της ντίβας με τη Republic Records και είναι η πρώτη κυκλοφορία της μετά το άλμπουμ «Strenght Of A Woman» που έγινε πραγματικότητα τον Απρίλιο του 2017 και ανέβηκε έως το Νο3 των Ηνωμένων Πολιτειών.

 

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist