Η Mabel δημιουργεί το ιδανικό «Boyfriend»

Written by on February 28, 2020

Τον τέλειο άνδρα δημιουργεί η Mabel στο music video για το νέο τραγούδι «Boyfriend».

Η Mabel δίνει συνέχεια στην άκρως ανοδική πορεία της και αποκαλύπτει το νέο single «Boyfriend».

Το τραγούδι κυκλοφορεί λίγες μέρες αφότου η 24χρονη τραγουδίστρια κέρδισε το βραβείο για την Καλύτερη Βρετανίδα Καλλιτέχνιδα στα BRIT Awards 2020, στα οποία έκλεψε επίσης τις εντυπώσεις τραγουδώντας την επιτυχία της «Don’t Call Me Up».

Το «Boyfriend» υπενθυμίζει σε όλες τις γυναίκες ότι δεν χρειάζεται να χάνουν την αξία τους όταν αναζητούν τον κατάλληλο άντρα για τη ζωή τους.

Στο φουτουριστικό music video του «Boyfriend» παρακολουθούμε τη Mabel να προσπαθεί να δημιουργήσει τον ιδανικό σύντροφο μέσα σε ένα μυστηριώδες υπόγειο εργαστήριο.

Η Mabel έχει γράψει το single μαζί με τον Steve Mac και την Camille Purcell, με τους οποίους έχει συνεργαστεί ξανά στα τραγούδια της «Don’t Call Me Up» και «Mad Love».

Το «Boyfriend» είναι το πρώτο προσωπικό single της τραγουδίστριας μετά το πρώτο ολοκληρωμένο άλμπουμ της, το «High Expectations» που κυκλοφόρησε τον Αύγουστο του 2019 και ανέβηκε στο Νο. 3 του βρετανικού chart.

Περίπου ένα μήνα αργότερα, το Σεπτέμβριο του 2019, η Mabel ένωσε τις δυνάμεις της με τον κορυφαίο DJ Tiësto στο dance-pop τραγούδι «God Is A Dancer».

Το single ξεπέρασε τα βρετανικά σύνορα και έφτασε στο No.1 των Dance Club Songs του αμερικανικού Billboard.

Σε ηλικία μόλις 24 ετών, η Mabel πρωτοπορεί στη βρετανική pop.

Το «Boyfriend» είναι το κατάλληλο τραγούδι για μία σύγχρονη pop star που ξέρει ότι δεν είναι τέλεια, όμως γνωρίζει τον εαυτό της πολύ καλύτερα από κάθε άντρα.

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist