Η LP παρουσιάζει το single «Recovery» και ανακοινώνει το άλμπουμ «Heart To Mouth»

Written by on October 11, 2018

Η νέα δισκογραφική δουλειά της LP είναι καθ’ οδόν.

Η LP ανακοινώνει την κυκλοφορία του πολυαναμενόμενου πέμπτου άλμπουμ της, «Heart To Mouth», το οποίο θα κυκλοφορήσει σε όλα τα δισκοπωλεία και τα ψηφιακά καταστήματα μουσικής στις 7 Δεκεμβρίου 2018 από την Panik Records και την BMG.

Παράλληλα με τα μοναδικά αυτά νέα, παρουσιάζει το επόμενο single και μουσικό βίντεο, με τίτλο «Recovery».

Το άλμπουμ «Heart To Mouth» είναι η πιο προσωπική κατάθεση ψυχής που έχει κάνει μέχρι σήμερα η Αμερικανίδα τραγουδοποιός και αναμένεται να είναι ο αγαπημένος των θαυμαστών της.

«Όταν παίρνω το μικρόφωνο και αρχίζω να φτιάχνω μελωδίες, μπορώ να αισθανθώ αυτή την άμεση γραμμή από την καρδιά μου στο στόμα μου», λέει η Laura Pergolizzi.

«Στο παρελθόν, υπήρχε μια πόλη γεμάτη δρόμους που χρειαζόταν την προσοχή μου. Τώρα, αισθάνομαι ότι έχω έναν μεγάλο αυτοκινητόδρομο να επικοινωνώ την συγκίνηση. Είτε είναι θλιβερά τραγούδια ή μεγάλα anthems, όλα έρχονται από το ίδιο μέρος.»

LP - Laura Pergolizzi - Heart To Mouth (album cover) - Hit Channel

Το ολοκαίνουργιο single «Recovery» είναι μία εξαιρετική μπαλάντα, γραμμένη στο πιάνο, με τολμηρούς στίχους και ελκυστικό ρεφρέν.

Το video clip ζωντανεύει τους στίχους, καθώς απεικονίζει το τέλος μίας σχέσης, η οποία δε θα ολοκληρωθεί τόσο εύκολα. Η ατμόσφαιρα συμπληρώνει την καταπληκτική παραγωγή του Mike Del Rio (X Ambassadors, Kylie Minogue, POWERS).

Το νέο single έρχεται αμέσως μετά το «Girls Go Wild». Μέσα σε ένα μήνα, το «Girls Go Wild» ξεπέρασε τα 3 εκατομμύρια προβολών στο YouTube και τα 1,2 εκατομμύρια streams στο Spotify και συνεχίζει.

Τα singles αντιπροσωπεύουν μόνο δύο πλευρές του «Heart To Mouth». Μερικά ακόμα τραγούδια που θα βρείτε στο επερχόμενο άλμπουμ είναι τα «House On Fire», «Die For Your Love» και «Special», το οποίο σε αφήνει με κομμένη την ανάσα.

Το tracklist του «Heart To Mouth»

1. Dreamcatcher
2. When I’m Over You
3. One Night In the Sun
4. Girls Go Wild
5. Recovery
6. The Power
7. Dreamer
8. House On Fire
9. Hey Nice to Know Ya
10. Die for Your Love
11. Shaken
12. Special

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist