Η KIDDO συστήνει το «Drunk And I Miss You»

Written by on October 16, 2018

Το «Drunk And I Miss You» είναι η νέα μουσική πρόταση της KIDDO.

Ήρθε η ώρα για το νέο παιδί θαύμα, που προέρχεται από τη Σουηδία. Ο λόγος για την πολυτάλαντη KIDDO που λατρεύει το συνδυασμό τέχνης και μουσικής.

Η Σουηδή τραγουδίστρια και τραγουδοποιός γεννήθηκε στις 19 Νοεμβρίου 1992 και το πραγματικό όνομά της είναι Tove Styrke. Έγινε γνωστή όταν τερμάτισε στην τρίτη θέση του «Swedish Idol», το 2009.

Το ολοκαίνουργιο τραγούδι της ονομάζεται «Drunk And I Miss You» και έχει γίνει σε συνεργασία με τον παραγωγό Decco.

Πρόκειται για την στιχουργική περιγραφή μιας έντονης συναισθηματικής στιγμής όπου η τραγουδίστρια αναφέρεται στον πρώην της με τον άκρως ελκυστικό στίχο «now i’m drunk and i miss you». Ο ρυθμός και η μελωδία του single είναι τόσο μαγνητική, που το repeat σχεδόν επιβάλλεται.

Η χαρισματική KIDDO δηλώνει: «Το τραγούδι αναφέρεται σε εκείνη τη νύχτα που όλοι λίγο-πολύ έχουμε ζήσει… Να  χάσουμε από την καθημερινότητα μας κάποιον που αγαπάμε πολύ. Όταν έρχεται ο χωρισμός. Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να αποφύγουμε τον πόνο, ξεφεύγοντας από την πραγματικότητα».

Η διάθεση του «Drunk And I Miss You», από την άλλη, είναι τόσο ευχάριστη που σχεδόν κάνει τον στίχο να ακούγεται ειρωνικός και ευχάριστος μαζί.

Πατήστε το play για να απολαύσετε αυτή την υπέροχη pop παραγωγή της KIDDO.

 

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist