Η Kesha μοιράζεται το single «My Own Dance» – Δείτε το video clip

Written by on November 27, 2019

Μία απρόβλεπτη περιπέτεια συναντά η Kesha στο video clip για το νέο τραγούδι «My Own Dance».

Η Kesha παρουσιάζει το single και music video «My Own Dance», το δεύτερο τραγούδι από το καινούργιο άλμπουμ «High Road» που θα κυκλοφορήσει στις 10 Ιανουαρίου από τις Kemosabe / RCA Records.

Πρώτο δείγμα του δίσκου «High Road» ήταν το club-ready τραγούδι «Raising Hell» με τη συμμετοχή της Big Freedia.

Μετά το άλμπουμ «Rainbow», που κυκλοφόρησε τον Αύγουστο του 2017, η Kesha πραγματοποιεί με το «High Road» ένα ευχάριστο ταξίδι κατά τη διάρκεια του οποίου ανακαλύπτει τον εαυτό της.

Παράδειγμα αποτελεί το τραγούδι «My Own Dance», το οποίο περιγράφει με γλαφυρό και παιχνιδιάρικο τρόπο την περιπέτεια και το νομικά προβλήματα που πέρασα με την καριέρα της η τραγουδίστρια τα προηγούμενη έτη.

Η Kesha έχει γράψει το «My Own Dance» μαζί με τον Justin Tranter, τον John Hill και τον Dan Reynolds των Imagine Dragons.

Στο music video του τραγουδιού, σε σκηνοθεσία της Allie Avital, παρακολουθούμε την Kesha να ψάχνει ένα κουτί δημητριακών σε ένα σκοτεινό μοτέλ.

Κατά τη διάρκεια αυτής της αναζήτησης έρχεται αντιμέτωπη με τους αλλόκοτους ενοίκους του ξενοδοχείου, όπως καλλίγραμμοι άνδρες με μάσκες του σκι, γυναίκες που φορούν τα εσώρουχά τους και μάσκες αερίου, αλλά και δύο δίδυμα κορίτσια βγαλμένη από την κλασική ταινία «Η Λάμψη» (The Shining).

Η Kesha καταλήγει σε ένα σούπερ μάρκετ όπου βρίσκει τα δημητριακά της και συναντά τη σωσία της, καταλήγοντας να κάνει μαζί της πάρτι σε μία φουσκωτή πισίνα γεμάτη δημητριακά και γάλα.

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist