Η Jesy Nelson των Little Mix θα παρουσιάσει ντοκιμαντέρ για την ψυχική υγεία των νέων

Written by on March 30, 2019

Η Jesy Nelson θα μοιραστεί τον αγώνα που έχει δώσει για την ψυχική υγεία της και θα φέρει στο φως τις προσωπικές μαρτυρίες νέων που έχουν βιώσει ανάλογες εμπειρίες.

Η Jesy Nelson των Little Mix θα διερευνήσει την εικόνα του σώματος και την ψυχική υγεία σε ένα ολοκαίνουργιο ντοκιμαντέρ για το BBC.

Το φιλμ με τον προσωρινό τίτλο «Jesy Nelson: My Story» θα εξετάσει το βαθύ αντίκτυπο που έχει στην ψυχική υγεία των νέων να μεγαλώνουν σε μια εποχή που τροφοδοτείται από τα κοινωνικά δίκτυα, το body shaming και το trolling.

Έχοντας ζήσει υπό τον εξονυχιστικό έλεγχο των μέσων μαζικής ενημέρωσης τα τελευταία επτά χρόνια, η Jesy θα δώσει στο ντοκιμαντέρ μία μοναδική παρασκηνιακή ματιά και το μεγάλο πάθος του, καθώς μοιράζεται τις απόλυτα προσωπικές εμπειρίες της και συνομιλεί με νέους ανθρώπους που έχουν επηρεαστεί από τα φαινόμενα που εξετάζει η παραγωγή.

Η Jesy Nelson λέει: «Είναι ένα project πραγματικά σημαντικό για εμένα και χαίρομαι που συνεργάζομαι με το BBC σε ένα ντοκιμαντέρ που θα είναι προσωπική πρόκληση και θα τονίσει επίσης ένα εξαιρετικά σημαντικό θέμα που επηρεάζει σήμερα τους νέους.»

Η Fiona Campbell, υπεύθυνη του BBC Three, δηλώνει: «Το BBC Three έχει πλούσια ιστορία στην προβολή επιδραστικών ταινιών και είμαστε πραγματικά ικανοποιημένοι που μπορούμε να προσφέρουμε μια πλατφόρμα στην Jesy να πει την ιστορία της.»

«Ως νεαρή γυναίκα σε μια επιτυχημένη γυναικεία μπάντα όπου ο εξονυχιστικός έλεγχος από το κοινό είναι ο κανόνας, η Jesy προσφέρει μια μοναδική οπτική του αντίκτυπου που μπορούν να έχουν τα κοινωνικά δίκτυα σε ένα άτομο και στην ψυχική υγεία του. (Το ντοκιμαντέρ) υπόσχεται να είναι ένας αποκαλυπτικός παρατηρητής, γεμάτος παγκόσμια θέματα με τα οποία αναμφισβήτητα θα συνδεθεί το κοινό μας.»

Ο David Brindley, επικεφαλής ψυχαγωγίας στο BBC, προσθέτει: «Είμαστε ευτυχείς που συνεργαζόμαστε με την Jesy σε ένα φιλμ που υπόσχεται να είναι πολύ προσωπικό. Ελπίζουμε ότι οι συναντήσεις που έκανε καθώς γύριζε το ντοκιμαντέρ θα είναι χρήσιμες τόσο σε αυτήν όσο και σε εκατομμύρια άλλους σε όλη τη χώρα που βιώνουν παρόμοιες εμπειρίες.»

Το ντοκιμαντέρ «Jesy Nelson: My Story» θα κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά στο BBC Three πριν προβληθεί στο BBC One. Πρόκειται για μια παραγωγή της October Films με σκηνοθέτη τον Adam Goodall. Οι εκτελεστικοί παραγωγοί είναι οι Richard Cook, Adam Bullmore και Matt Robins και ο παραγωγός είναι ο Candace Davies.

 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist