Η Halsey επιστρέφει με το καινούργιο single «Graveyard»

Written by on September 6, 2019

Νέο τραγούδι από τη Halsey.

Η Halsey ανακοίνωσε τον τίτλο και την ημερομηνία κυκλοφορίας του νέου τραγουδιού της, δίνοντας συγχρόνως στη δημοσιότητα του εξώφυλλό του.

Το ολοκαίνουργιο single της τραγουδίστριας έχει τον τίτλο «Graveyard» και αναμένεται να κυκλοφορήσει από την Capitol Records / Universal Music την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου.

Το τραγούδι είναι ήδη διαθέσιμο για pre-save στις υπηρεσίες streaming.

Το «Graveyard» αποτελεί το επόμενο προσωπικό single της Halsey μετά το «Without Me» που κατέλαβε την πρώτη θέση στις Ηνωμένες Πολιτείες και το «Nightmare» που έφτασε στο Top 15.

Ο τίτλος του «Graveyard» εμφανίζει συνάφεια με το «Nightmare». Απομένει να διαπιστωθεί εάν θα κινηθεί και στο ίδιο ύφος σε επίπεδο μουσικής και στίχων.

Στη συνέχεια η Halsey ανάρτησε ένα αινιγματικό μήνυμα στο Twitter στο οποίο έγραψε: «Πολλά έρχονται από τώρα μέχρι τότε. Να φαίνεσαι ακμαία».

Η τραγουδίστρια δεν έδωσε εξηγήσεις για τη σημασία της δημοσίευσής της, όμως οι θαυμαστές της υποθέτουν ότι τις επόμενες ημέρες είναι πιθανό να ακολουθήσουν εξελίξεις που θα σχετίζονται με το πολυναναμενόμενο τρίτο προσωπικό άλμπουμ της, διάδοχο των δίσκων «hopelesss fountain kingdom» (2017) και «BADLANDS» (2015).

Στις αρχές Αυγούστου η Halsey είχε αναφέρει κατά τη διάρκεια ενός Q&A ότι η νέα δισκογραφική δουλειάς της θα διαδραματίζεται σε ένα «λιγότερο δυστοπικό κόσμο φαντασίας» και πως θα αντανακλά την κοσμοθεωρία της.

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist