Η Dua Lipa κυκλοφορεί το αριστουργηματικό άλμπουμ «Future Nostalgia»

Written by on March 28, 2020

Η Dua Lipa ανεβάζει ψηλά τον πήχη με το «Future Nostalgia».

Η Dua Lipa κυκλοφορεί το νέο άλμπουμ της «Future Nostalgia», έναν αριστουργηματικό δίσκο που έρχεται για να αλλάξει τα δεδομένα στην pop μουσική.

Σχεδόν τρία χρόνια μετά την κυκλοφορία του παρθενικού δίσκου της, του άλμπουμ από γυναίκα καλλιτέχνιδα με τα περισσότερα streams στην ιστορία του Spotify, η 24χρονη τραγουδίστρια παγιώνει με το «Future Nostalgia» τη θέση της ως μία από τις μεγαλύτερες pop stars της γενιάς της και υπενθυμίζει ότι η καινοτομία και η ευρηματικότητα είναι προεκτάσεις του εαυτού της.

«Είχα πολύ μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση επειδή το είχα κάνει και πριν, δεν φοβόμουν να πειραματιστώ και να δοκιμάσω νέα πράγματα», ανέφερε η Dua Lipa για το «Future Nostalgia» μιλώντας στους θαυμαστές της μέσω Instagram.

«Ήμουν σε μία ραδιοφωνική εκπομπή στο Λας Βέγκας και πήγα για μία βόλτα για να καθαρίσω το μυαλό μου. Καθώς περπατούσα, άκουγα OutKast και No Doubt και σκεφτόμουν: “Τι έχουν αυτοί οι δίσκοι και τους αγαπάω ακόμη και ταυτίζομαι τόσο πολύ μαζί τους; Γιατί νιώθω ότι δεν έχουν ηλικία;”», περιέγραψε.

Η Dua Lipa εξήγησε επίσης ότι βασικός στόχος της ήταν να ενσωματώσει σε κάτι νέο και μοντέρνο τη νοσταλγική αίσθηση όλων των αγαπημένων της αναμνήσεων από την παιδική ηλικία της.

Πράγματι, το «Future Nostalgia» επιβεβαιώνει το οξύμωρο σχήμα του τίτλου του, ενώ τα διεθνή μέσα ενημέρωσης έχουν υποδεχτεί το άλμπουμ με τεράστιο ενθουσιασμό και διθυραμβικές κριτικές.

Η Dua Lipa φημίζεται για την πυγμή με την οποία στηρίζει μέσα από τη μουσική της τα δικαιώματα των γυναικών. Από το πρώτο μέχρι το τελευταίο τραγούδι το «Future Nostalgia» είναι γεμάτο anthems επηρεασμένα από το κίνημα της γυναικείας ενδυνάμωσης.

Το έδαφος για το «Future Nostalgia» προετοίμασαν τέσσερα ξεχωριστά singles.

Προπομποί του ήταν το θεϊκό nu-disco κομμάτι «Don’t Start Now» που έχει καταγράψει παγκοσμίως πωλήσεις 4 εκατομμυρίων, το παιχνιδιάρικο «Future Nostalgia» που έδωσε τον τίτλο του άλμπουμ, το συναρπαστικό synth-pop τραγούδι «Physical» και το dance-pop «Break My Heart» που αποκαλύφθηκε χθες

Το «Future Nostalgia» είναι διαθέσιμο σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες, ενώ θα κυκλοφορήσει από τη Warner Records και σε ποικιλία φυσικών εκδόσεων: Σε CD, neon ροζ βινύλιο, picture disc, χρυσή κασέτα και deluxe box set.

Το tracklist του «Future Nostalgia»

1. Future Nostalgia
2. Don’t Start Now
3. Cool
4. Physical
5. Levitating
6. Pretty Please
7. Hallucinate
8. Love Again
9. Break My Heart
10. Good in Bed
11. Boys Will Be Boys

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist