Η Dua Lipa θα ερμηνεύσει το τραγούδι της νέας ταινίας του «James Bond»;

Written by on May 18, 2018

Θα είναι η Dua Lipa ο επόμενος κρίκος στην αλυσίδα όσων ερμήνευσαν τα τραγούδια του «James Bond», αφήνοντας βαριά κληρονομιά;

Η Dua Lipa είναι υποψήφια να ηχογραφήσει το τραγούδι που θα συνοδεύσει την επόμενη κινηματογραφική ταινία του «James Bond».

Οι τελευταίοι 24 μήνες ήταν ιδιαίτερα επιτυχημένοι για τη νεαρή τραγουδίστρια. Μετά από μία σειρά από hit singles κυκλοφόρησε το προηγούμενο καλοκαίρι τον παρθενικό δίσκο της, ενώ το video clip για το smash hit «New Rules» έχει σπάσει το φράγμα των 1,2 δισεκατομμυρίων προβολών στο YouTube. Επιπλέον το «IDGAF» έχει τις ξεπεράσει τις 600.000 πωλήσεις στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Αποκορύφωμα ήταν τα δύο βραβεία και οι πέντε υποψηφιότητες στα φετινά BRIT Awards.

Πρόσφατα, η Dua Lipa συνεργάστηκε με τον Calvin Harris στο «One Kiss», που εκτοξεύθηκε κατευθείαν στο βρετανικό Νο1 και ανακοινώθηκε ότι θα τραγουδήσει στον επικείμενο τελικό του UEFA Champions League, στο Κίεβο του Ουκρανίας.

Το επόμενο βήμα για να ενταχθεί η Dua Lipa στο πάνθεον των αστέρων της μουσικής είναι να ερμηνεύσει το τραγούδι της νέας ταινίας του θρυλικού «Πράκτορα 007».

Όπως αναφέρει το Capital FM, η Dua Lipa επικρατεί προς το παρόν επί της Adele, του Ed Sheeran και της Jessie J στους υποψήφιους για να ντύσουν με την ερμηνεία τους το τραγούδι του «25», το νέο κινηματογραφικό έργο του «James Bond» το οποίο πρόκειται να προβληθεί για πρώτη φορά το Νοέμβριο.

Ωστόσο, ο Ed Sheeran αποκάλυψε πριν καιρό ότι έχει ήδη έτοιμο ένα τραγούδι για το συγκεκριμένο σκοπό.

«Έχω ένα τραγούδι που γράφτηκε πριν περίπου τρία χρόνια, για κάθε περίπτωση», είχε πει. Όταν ρωτήθηκε για τον τίτλο του τραγουδιού, απάντησε: «Δεν πρόκειται να πω γιατί κάποιος θα μπορούσε να το κλέψει. Αλλά είναι καλό, είναι καλό.»

Το προηγούμενο καλοκαίρι είχε φημολογηθεί ότι η Beyoncé βρισκόταν σε συζητήσεις με τους παραγωγούς ώστε να ακολουθήσει τα βήματα του Sam Smith και της Adele, οι οποίοι ερμήνευσαν τα τραγούδια στα δύο προηγούμενα φιλμ του «007», κερδίζοντας αμφότεροι από ένα Βραβείο Όσκαρ και μία Χρυσή Σφαίρα.

Το «25», την επόμενη ταινία του «James Bond», θα σκηνοθετήσει ο Danny Boyle του «Trainspotting» και στον πρωταγωνιστικό ρόλο θα επιστρέψει ο Daniel Graig.

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist