Η Demi Lovato ανακοινώνει το νέο single «I Love Me»

Written by on March 5, 2020

Ένα ακόμα νέο τραγούδι θα κυκλοφορήσει η Demi Lovato.

Η Demi Lovato αναγγέλλει την κυκλοφορία ενός ακόμα καινούργιου τραγουδιού, μόλις πέντε εβδομάδες μετά τη μεγάλη δισκογραφική επιστροφή της.

Έπειτα από πολύμηνη αποχή, η τραγουδίστρια της pop επανήλθε στη δισκογραφία στα τέλη Ιανουαρίου κυκλοφορώντας το συναισθηματικό τραγούδι «Anyone».

Η πρεμιέρα του «Anyone» πραγματοποιήθηκε στη σκηνή των φετινών Βραβείων Grammy, στην πρώτη ζωντανή εμφάνιση της Demi Lovato μετά από 18 μήνες απουσίας από τα μουσικά δρώμενα.

Το κοινό και καλλιτέχνες όπως η Selena Gomez, η Pink, ο Sam Smith και άλλοι εξέφρασαν τη συγκίνησή τους για την παθιασμένη ερμηνεία της pop star στη σκηνή των Grammy και τη συνεχάρησαν που μοιράστηκε μέσα από το «Anyone» την πιο ευάλωτη πλευρά της.

Η Demi Lovato αλλάζει διάθεση και επιστρέφει πολύ γρήγορα με έναν ύμνο για την αγάπη που οφείλουμε όλοι να δείχνουμε στον εαυτό μας.

«Δεν μπορούσα να το κρατήσω άλλο μυστικό», έγραψε η τραγουδίστρια στο Instagram το καινούργιο τραγούδι της.

Το νέο single της Demi Lovato έχει τον τίτλο «I Love Me» (Με Αγαπάω) και αναμένεται να κυκλοφορήσει σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες από τις Hollywood Records και Island Records / Universal Music την Παρασκευή 6 Μαρτίου.

Η 27χρονη είχε αποκαλύψει τον τίτλο του νέου τραγουδιού της πριν από μία εβδομάδα, όταν χρησιμοποίησε την ετικέτα #ILoveMe στη λεζάντα μιας φωτογραφίας της χωρίς μακιγιάζ την οποία είχε ανεβάσει στο instagram.

 

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist