Η Christina Aguilera αναρωτιέται το νόημα της ζωής στο «Twice»

Written by on May 12, 2018

Ένα ακόμη καινούριο τραγούδι μοιράζεται η Christina Aguilera.

Η Christina Aguilera δίνει συνέχεια στη δισκογραφική επάνοδο.

Η βραβευμένη με Grammy superstar και pop icon τραγουδίστρια κυκλοφόρησε πριν λίγες ημέρες το πρώτο προσωπικό τραγούδι της ύστερα από πέντε χρόνια, το «Accelerate» στο οποίο συμμετέχουν οι διάσημοι ράπερ Ty Dolla $ign and 2 Chainz.

Το τραγούδι συνυπογράφει και έχει συνεισφέρει στην παραγωγή ο Kanye West.

Το «Accelerate» προμηνύει τον όγδοο ολοκληρωμένο δίσκο της Christina Aguilera, που φέρει τον τίτλο «Liberation» και είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στις 15 Ιουνίου από την RCA Records / Sony Music.

Το δεύτερο single που συστήνεται από το άλμπουμ είναι το «Twice», μία λιτή μπαλάντα με την Xtina να αναρωτιέται ποιο είναι το νόημα της ζωής.

«Βρήκα το τίμημα της αγάπης και έχασα το μυαλό μου», τραγουδά. «Θα τους συγχωρέσω όλα μου τα λάθη και τα σωστά», λέει. «Θα τα έκανα όλα ξανά και δε θα σκεφτόμουν δύο φορές / Δε θα σκεφτόμουν δύο φορές», καταλήγει.

Στις 20 Μαΐου, η Chrstina Aguilera θα ανέβει μαζί με την Demi Lovato στη σκηνή των «Billboard Music Awards 2018» στο Λας Βέγκας για να παρουσιάσουν για πρώτη φορά το ντουέτο τους στο «Fall In Line», η ύπαρξη του οποίου φημολογούνταν έντονα τους τελευταίους μήνες.

Η 37χρονη τραγουδίστρια ανακοίνωσε επίσης την πρώτη περιοδεία της μετά από δέκα χρόνια, το 2008.

Το φθινόπωρο θα ταξιδέψει σε 22 πόλεις των Ηνωμένων Πολιτειών και του Καναδά και θα τραγουδήσει στους πιο δημοφιλείς χώρους, όπως για δύο βράδια στο «Radio City Music Hall» της Νέας Υόρκης και για άλλες δύο εμφανίσεις στο «The Chicago Theatre» του Σικάγο.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist