Η Cher έχει παράπονα

Written by on July 3, 2018

Η Cher έχει ενστάσεις για το σενάριο της παράστασής της που θα ανέβει στο Broadway.

Η Cher ανασκουμπώθηκε. Επειδή αν και είναι ικανοποιημένη που το «The Cher Show» θα ανέβει στο Broadway, δεν είναι ευτυχής με την υπόλοιπη παραγωγή.

«Ορισμένα μέρη είναι καταπληκτικά. Θα δουλέψουμε για τα άλλα μέρη», είπε μιλώντας στην εφημερίδα «The Chicago Tribune».

«Σε πολλά σημεία, ήταν πολύ-πολύ καλύτερο από ό,τι νόμιζα» είπε και εκτίμησε ιδιαιτέρως το πώς αποδίδονται οι σχέσεις της και οι χωρισμοί με τον Sonny Bono, τον Gregg Allman και τον «Bagel Boy» Robert Camilletti.

Αυτό που την απασχολεί δεν είναι οι ερμηνείες των ηθοποιών, αλλά το σενάριο. Στη διάρκεια της πρόβας, άρχισε να στέλνει σημειώματα στον Jason Moore, τον σκηνοθέτη.

«Υπάρχουν φράσεις στο show που ακούγονται σαν φράσεις που έχουν ειπωθεί, αλλά δεν είναι οι σωστές», αποκάλυψε. «Του είπα τις σωστές φράσεις. Έχω πολλά να πω. Και τους προτρέπω να βάλουν τρία χορευτικά τραγούδια στο τέλος, κάτι σαν αυτό που κάνουν στο “Mama Mia!”. Νομίζω ότι θ’ αρέσει στο κοινό», ανέφερε.

Παραδέχθηκε ότι σε ορισμένες σκηνές το μυαλό της έφυγε αλλού. Αλλά, υπήρχαν άλλες που τις βρήκε καθηλωτικές κι αυτές ήταν τα πιο δύσκολα σημεία.

«Οι καυγάδες. Οι χωρισμοί. Αυτοί που χάθηκαν. Όλα όσα ήταν δύσκολα στην πραγματική ζωή ήταν δύσκολα και στη σκηνή», σχολίασε.

«Αλλά πραγματικά το λατρεύω όταν όλα τα κορίτσια είναι μαζί. Στην τέχνη, είτε έχεις ταλέντο είτε δεν έχεις ταλέντο. Κατά συνέπεια, ο κόσμος είτε είναι ταλαντούχος είτε δεν είναι ταλαντούχος, κι αυτά τα παιδιά πραγματικά έχουν ταλέντο. Είναι δύσκολα αυτά τα τραγούδια» κατέληξε.

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist