Η Camila Cabello ξεκλειδώνει το θαυμαστό κόσμο του «Romance» – Ακούστε το νέο άλμπουμ της

Written by on December 6, 2019

Το «Romance» αποκαλύπτει τον πλούτο του καλλιτεχνικού κόσμου της Camila Cabello.

Η Camila Cabello μας καλωσορίζει στο θαυμαστό κόσμο του «Romance» και ξεκλειδώνει τα μυστικά της καρδιάς της.

Σχεδόν δύο χρόνια μετά το πλατινένιο και υποψήφιο για Grammy άλμπουμ «Camila», η αγαπημένη τραγουδίστρια πραγματοποιεί μία εκπληκτική επάνοδο με το δεύτερο προσωπικό άλμπουμ της.

Το «Romance» είναι η πιο προσωπική δουλειά της Cabello μέχρι σήμερα. Η pop star αντλεί έμπνευση από αυτοβιογραφικές εμπειρίες της, τις οποίες μετατρέπει σε αξέχαστα τραγούδια που θα ακούμε ξανά και ξανά για ατελείωτες ώρες.

«Αυτά τα τραγούδια είναι βασικά η ιστορία της ζωής μου τα τελευταία δύο χρόνια και οι ιστορίες που έχω συγκεντρώσει. Ήξερα εδώ και αρκετό καιρό ότι ήθελα το άλμπουμ μου να λέγεται “Romance”, επειδή αυτές οι ιστορίες μιλούν για τον έρωτα», σχολιάζει η Camila.

Τα τραγούδια του «Romance» αντικατοπτρίζουν την εξέλιξη της Cabello ως τραγουδίστρια και δημιουργός.

Η 22χρονη Κουβανή – Αμερικανίδα αποκαλύπτει τον πλούτο του καλλιτεχνικού κόσμου της και προσθέτει στο ρεπερτόριό της καινούργιους ήχους με τις γνώριμες συναρπαστικές και αισθαντικές ερμηνείες της.

Latin δημιουργίες, συναισθηματικές μπαλάντες και ετερόκλητα pop κομμάτια συνδυάζονται με ρομαντικούς στίχους για να διηγηθούν την τέλεια ερωτική ιστορία, τόσο με τα ωραία όσο και με τα άσχημα, όπως την έχει πλάσει η Camila στα όνειρα και στη ζωή της.

Το «Romance» περιέχει 13 τραγούδια στη φυσική έκδοση και 14 στην ψηφιακή, μεταξύ των οποίων τα «Shameless», «Liar», «Easy», «Cry For Me» και το πιο πρόσφατο «Living Proof» με το ονειρικό music video, τα οποία έχουν ήδη κυκλοφορήσει.

Στο άλμπουμ περιλαμβάνεται ακόμα το smash hit «Señorita» με τον Shawn Mendes, το οποίο διαθέτει δύο δισεκατομμύρια streams παγκοσμίως και έχει διανύσει 13 συνεχόμενες εβδομάδες στο No. 1 του Διεθνούς Airplay Chart στην Ελλάδα.

Αξίζει να αναφερθεί ότι στο Top 20 της ίδιας κατάταξης βρίσκεται και το «Liar».

Το έξτρα τραγούδι που συναντάμε αποκλειστικά στην ψηφιακή έκδοση του «Romance» είναι το «My Oh My» με τη συμμετοχή του ράπερ DaBaby.

Το άλμπουμ «Romance» κυκλοφορεί από τις SYCO και Epic Records / Sony Music.

Το tracklist του «Romance»

1. Shameless
2. Living Proof
3. Should’ve Said It
4. My Oh My (feat. DaBaby)
5. Señorita (με τον Shawn Mendes)
6. Liar
7. Bad Kind Of Butterflies
8. Easy
9. Feel It Twice
10. Dream Of You
11. Cry For My
12. This Love
13. Used To This
14. First Man

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist