Η Camila Cabello θα τιμηθεί από το «Save the Children»

Written by on July 9, 2019

Σε ένδειξη αναγνώρισης της στήριξής της στα πιο ευάλωτα παιδιά στον κόσμο θα βραβευθεί η Camila Cabello.

Η Camila Cabello και ο διευθύνων σύμβουλος της Disney, Bob Iger, θα βραβευθούν σε δύο ξεχωριστά γκαλά που διοργανώνονται με αφορμή τα εκατό χρόνια από την ίδρυση της οργάνωσης «Save the Children».

Η Camila Cabello θα τιμηθεί με το βραβείο «Voice Award» στο γκαλά που διοργανώνεται στη Νέα Υόρκη «Αλλάζοντας τον Κόσμο για τα Παιδιά» με οικοδεσπότες τις παρουσιάστριες της εκπομπής «Today», τις Hoda Kotb και Savannah Guthrie.

Η Oprah Winfrey θα απονείμει την τιμητική διάκριση «Centennial Award» στον Bob Iger στην εκδήλωση «Εορτασμός 100 Χρόνων: Μία φορά στη Ζωή» στο Λος Άντζελες.

Η Κουβανο-Αμερικανίδα τραγουδίστρια θα βραβευθεί σε ένδειξη αναγνώρισης της στήριξής της στα πιο ευάλωτα παιδιά στον κόσμο. Το 2016 ξεκίνησε την εκστρατεία «Love Only» και προώθησε ένα T-shirt με το μήνυμα με στόχο τη συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας για τη Συρία.

Δύο χρόνια αργότερα η οργάνωση «Save the Children» όρισε την τραγουδίστρια πρέσβειρά της μετά την επίσκεψή της στο Πουέρτο Ρίκο και τη διοργάνωση συναυλίας στο Σαν Χουάν για τη συγκέντρωση βοήθειας για τους πληγέντες από τον τυφώνα Μαρία.

Η Camila Cabello θα παραλάβει το βραβείο στις 12 Σεπτεμβρίου στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο «Hammerstein Ballroom» στο Μανχάταν.

Ο Bob Iger θα βραβευθεί στις 2 Οκτωβρίου στο Beverly Hilton στο Λος Άντζελες για την προσήλωσή του στη βελτίωση και προστασία παιδιών και των οικογενειών τους σε όλον τον κόσμο. Υπό την ηγεσία του η Disney συνεργάστηκε με τη «Save the Children» για να εξασφαλίσει ανθρωπιστική βοήθεια σε περιοχές που επλήγησαν από φυσικές καταστροφές.

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist