Η Camila Cabello δε θα τραγουδήσει ξανά Fifth Harmony

Written by on February 20, 2018

Όλα τα ίχνη του παρελθόντος θα σβήσει η Camila Cabello.

Η Camila Cabello αποτελεί αναμφισβήτητα ένα από τα πιο επιτυχημένα ονόματα στο μουσικό στερέωμα αυτόν τον καιρό, με όλα τα φώτα να έχουν στραφεί επάνω της.

Εντυπωσιακά, κατάφερε να κατακτήσει ταυτόχρονα το Νο1 στο chart του αμερικανικού «Billboard Hot 100» με την απολαυστική επιτυχία «Havana» και την πρώτη θέση με τον παρθενικό δίσκο της, το «Camila».

Επιπλέον, είναι ο δεύτερος δημοφιλέστερος καλλιτέχνης στην πλατφόρμα του Spotify, πίσω μόνο από τον Ed Sheeran. Όλη η προσοχή έχει εστιαστεί στην εικοσάχρονη τραγουδίστρια, η οποία διασφαλίζει ότι δε θα αφήσει κανένα ίχνος από το παρελθόν, όταν ήταν μέλος των Fifth Harmony.

Στη συνέντευξη που έδωσε πρόσφατα στο βρετανικό «NME», η Camila Cabello διευκρινίζει αν πρόκειται να τραγουδήσει στις εμφανίσεις της κάποια από τα τραγούδια του συγκροτήματος μέσα από το οποίο έγινε γνωστή.

«Όχι… όχι, σίγουρα όχι», απαντά κατηγορηματικά, χωρίς να εξηγήσει περαιτέρω το λόγο. Αν και δε χρειάζονται εξηγήσεις τα προφανή… «Ειλικρινά δεν το έχω σκεφτεί ποτέ. Δεν ξέρω, νιώθω σαν να είναι ένα τόσο νέο κεφάλαιο του εαυτού μου», σχολιάζει.

Τι θέλει να σκέφτεται ο κόσμος όταν ακούει το όνομα «Camila Cabello»;

«Νιώθω μερικές φορές ότι αυτή που είμαι στο στούντιο και αυτή που είμαι ως performer, είναι εντελώς διαφορετικές. Όταν είμαι στο στούντιο, είμαι απλά ένα εικοσάχρονο κορίτσι που γράφει τραγούδια, που προσπαθεί να είναι ειλικρινές», αναφέρει.

«Αλλά ως performer, θέλω ο κόσμος να είναι ενθουσιασμένος και να το νιώθει απροσδόκητα και απρόβλεπτα. (Να νιώθει) ίσως ένα μείγμα ειλικρίνειας και ενθουσιασμού. Και επίσης σίγουρα θέλω ο κόσμος να σκέφτεται ότι είμαι καλή», προσθέτει.

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist