Η Billie Eilish ετοίμασε ένα νέο τραγούδι ενώ βρισκόταν σε απομόνωση

Written by on May 15, 2020

Η Billie Eilish απολαμβάνει τον προσωπικό χώρο που έχει αποκτήσει ενώ βρίσκεται σε απομόνωση λόγω της πανδημίας.

Παραγωγικά περνά η Billie Eilish την καραντίνα.

Η 18χρονη τραγουδίστρια μίλησε για τα νέα τραγούδια που ετοιμάζει αυτήν την περίοδο και για τα κουτάβια που φροντίζει παράλληλα σε πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε στον Zane Lowe και στο Apple Music.

«Ξέρω ότι αυτό, από την αρχή, πραγματικά τσαντίζει τον κόσμο», είπε η για την καραντίνα.

«Δεν είχα πραγματικά αυτή την εμπειρία γιατί έκλεψα. Έσωσα δύο κουτάβια ή μάλλον έγινα ανάδοχος δύο κουταβιών. Μου είχαν αποσπάσει τελείως την προσοχή», εξήγησε η Billie Eilish.

«Ήμασταν στο “στου” (σ.σ στούντιο) , που ουσιαστικά είναι η βάση του Finneas. Στην πραγματικότητα γράψαμε ένα ολόκληρο τραγούδι, το οποίο είναι κάπως σπάνιο για εμάς. Πραγματικά το αγαπώ. Ήταν ακριβώς ό,τι χρειαζόμουν να πω όταν το γράψαμε», συνέχισε.

Ενώ της λείπουν οι περιοδείες και οι εμφανίσεις, υπογραμμίζοντας ότι «αυτό το συναίσθημα δεν υπάρχει πουθενά αλλού», η Billie Eilish είπε ότι προσπαθεί να διατηρήσει την ελπίδα της κατά τη διάρκεια της πανδημίας του COVID-19.

«Ειλικρινά, νιώθω υπέροχα. Το τραγούδι για το οποίο μίλησα νωρίτερα, που το γράψαμε πριν από δύο εβδομάδες και έμοιαζε τόσο κατάλληλο ήταν… Μακάρι να μπορούσα να το τραγουδήσω, αλλά δεν μπορώ», ανέφερε.

«Υπήρχε ένα κομμάτι στο τραγούδι, πρέπει να το πω αυτό, για το οποίο ήξερα ότι υποτίθεται πως πρέπει να νιώθω στεναχωρημένη αυτή τη στιγμή λόγω αυτού του διαλείμματος και επειδή δεν βλέπω κανέναν», πρόσθεσε.

Η Billie Eilish εξήγησε ότι της λείπουν οι άνθρωποι του στενού φιλικού κύκλου της, όμως παραδέχθηκε ότι της αρέσει ο προσωπικός χώρος που της έχει δώσει η περίοδος της απομόνωσης.

«Υποτίθεται ότι πρέπει να σου λείπει αυτό το άτομο και γενικά να σου λείπουν οι άνθρωποι. Έχω κατά κάποιον τρόπο αυτό το συναίσθημα, σαν μου λείπουν οι πραγματικά στενοί μου φίλοι, να μου λείπουν οι άνθρωποι, φυσικά μου λείπουν, αλλά ταυτόχρονα μου αρέσει η απόσταση», εξομολογήθηκε.

«Μου αρέσει ότι όλοι μπορούν να ωριμάσουν τώρα. Ελπίζω ότι οι άνθρωποι θα αφήσουν τους εαυτούς τους να ωριμάσουν αντί να αναπολούν και να εύχονται να ήταν μαζί με άλλους», τόνισε.

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist