Η Beyoncé παίρνει «λευκή επιταγή» από την Disney για την παραγωγή ταινιών

Written by on August 2, 2019

Η Disney θέλει να συνεχίσει τη συνεργασία της με την Beyoncé.

Μετά το επιτυχημένο ντεμπούτο που πραγματοποίησε το live-action remake της κλασικής ταινίας «Ο Βασιλιάς των Λιονταριών» (The Lion King), η Disney εμφανίζεται πρόθυμη να δώσει «λευκή επιταγή» στην Beyoncé προκειμένου να ασχοληθεί με την παραγωγή περισσότερων ταινιών για τον κολοσσό της ψυχαγωγίας.

Η 38χρονη αστέρας αποτελεί ένα από τα δυνατότερα ονόματα στα δυναμικό καστ του «The Lion King». Παρά τη δεδομένη διαχρονικότητα του έργου, η Beyoncé ήταν ένας παράγοντας που συνέβαλε θετικά στην αύξηση των αναφορών για το «The Lion King».

Ας σημειωθεί ότι η ταινία έχει προλάβει να σημειώσει διεθνώς box-office ενός δισεκατομμυρίου δολαρίων μέσα σε δύο περίπου εβδομάδες κυκλοφορίας.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της βρετανικής «The Sun», τα στελέχη της Disney φέρονται να επιθυμούν τη συνέχιση της συνεργασίας τους με την Beyoncé.

«Κάνει την παραγωγή projects με την (δική της) Parkwood Entertainment, όμως οι υπεύθυνοι της Diseny θα ήθελαν να κάνει το ίδιο για εκείνους σε μία συνεργασία που θα της απέφερε εκατομμύρια», μεταφέρει μία ανώνυμη πηγή.

«Οι συζητήσεις είναι σε εξέλιξη, όμως υπάρχει μία συναρπαστική πρόταση στο τραπέζι», υποστήριξε.

Η Beyoncé δεν δανείζει μόνο τη φωνή της στο «Βασιλιάς των Λιονταριών», αλλά έχει επιμεληθεί επίσης και την παραγωγή του άλμπουμ «The Lion King: The Gift», το οποίο περιέχει τραγούδια εμπνευσμένα από την αγαπημένη ταινία.

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist