Η BANKS επιστρέφει με το νέο single «Gimme»

Written by on May 2, 2019

Ένα πολλά υποσχόμενο τραγούδι από μία ταλαντούχα καλλιτέχνιδα.

Η BANKS επιστρέφει με το νέο single «Gimme» που κυκλοφορεί από την Harvest Records / Capitol Music / Universal Music.

«Το “Gimme” είναι ένα τραγούδι για το παίρνεις αυτό που θέλεις. Να γνωρίζεις τι αξίζεις, να το λες δυνατά και να το ζητάς χωρίς να ζητάς συγγνώμη. Είμαι έτοιμη να το κυκλοφορήσω και να ξεκινήσω ένα νέο κεφάλαιο», δηλώνει η BANKS.

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια και τραγουδοποιός έγραψε το «Gimme» με τον Buddy Ross και για να πραγματοποιήσει το όραμά της ένωσε τις δυνάμεις της με τους παραγωγούς Hudson Mohawke (Kanye West, Drake) και BJ Burton (Bon Iver, Francis and the Lights).

Το «Gimme» είναι η πρώτη κυκλοφορία της BANKS μετά το Σεπτέμβριο του 2017 και το single «Underdog».

Η BANKS έχει συγκεντρώσει μέχρι στιγμής 1,2 δισεκατομμύρια streams παγκοσμίως σε όλα τα τραγούδια της, μεταξύ των οποίων 600 εκατομμύρια streams μόνο στις ΗΠΑ.

Το debut album της, «Goddess» περιελάμβανε την πλατινένια επιτυχία «Beggin For Thread» και το χρυσό single «Waiting Game».

Ο δεύτερος δίσκος της, το «The Altar» που κυκλοφόρησε το 2016, έκανε ντεμπούτο στο Top 10 σε περισσότερες από 30 χώρες στο iTunes. Το «The Altar» είναι ένα άλμπουμ που ανταμείβει σε κάθε ακρόαση με την ανεξαρτησία και την αυτοδιάθεσή του, σημείωσε το «Coup De Main».

Η BANKS έχει εμφανιστεί σε τηλεοπτικές εκπομπές όπως οι «Late Night with Seth Meyers» και «Late Show with David Letterman», ενώ τα τραγούδια έχουν ακουστεί σε ταινίες όπως τα «The Divergent» και «The Longest Ride» και σε τηλεοπτικές σειρές όπως το «Gray’s Anatomy» και το «Power».

 

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist