Η Ava Max μοιράζεται το dancefloor-ready τραγούδι «Torn»

Written by on August 20, 2019

Disco πινελιές διαθέτει το καινούργιο τραγούδι της Ava Max.

Η Ava Max συνεχίζει το σερί των καλοκαιρινών κυκλοφοριών παρουσιάζοντας το single «Torn», μία δημιουργία με disco άρωμα που είναι διαθέσιμη στις ψηφιακές πλατφόρμες από τη Warner Music.

«Ο έρωτας και το μίσος είναι δύο από τα δυνατότερα συναισθήματα που νιώθουμε στις σχέσεις», λέει η Ava για το νέο τραγούδι της.

«Το “Torn” εξερευνά την πάλη μεταξύ τους, με την οποία όλοι μπορούν να ταυτιστούν. Είμαι τόσο ενθουσιασμένη που μοιράζομαι με τον κόσμο το νέο μου single! Κρατήστε τα μάτια σας ορθάνοιχτα για το βίντεο που έρχεται σύντομα…», προσθέτει.

Το «Torn» κυκλοφορεί αμέσως μετά τη συμμετοχή της Ava Max με τον AJ Mitchell στο νέο τραγούδι του «Slow Dance» και λίγες εβδομάδες μετά τα δικά της singles «Freaking Me Out» και «Blood, Sweat & Tears».

Η 25χρονη τραγουδίστρια είναι υποψήφια για το βραβείο του «Καλύτερου Νέου Καλλιτέχνη» στα MTV Video Music Awards 2019, ενώ προτάθηκε για δύο βραβεία στα Teen Choice Awards 2019, στις κατηγορίες «Choice Summer Female Artist» και «Choice Pop Song» (με το «Sweet But Psycho»).

Τέλος, τη Δευτέρα ανακοινώθηκε ότι η Ava Max θα τραγουδήσει ζωντανά στο pre-show για το κόκκινο χαλί των MTV VMA 2019 μαζί με τους CNCO και τη Megan Thee Stallion.

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist