Η Ariana Grande σχεδόν αγνώριστη στο εξώφυλλο της «Vogue»

Written by on June 6, 2018

Κλέβει τις εντυπώσεις το φυσικό και ανεπιτήδευτο λουκ με το οποίο φωτογραφήθηκε η Ariana Grande.

Η Ariana Grande φιλοξενείται στο εξώφυλλο για το τεύχος Ιουλίου της βρετανικής «Vogue» και μοιάζει σχεδόν αγνώριστη.

Με τη βοήθεια του hair stylist Chris Appleton και με το make-up του Mark Carrasquillo, η 24χρονη τραγουδίστρια έγινε ξανθιά και άφησε για λίγο τη χαρακτηριστική αλογοουρά της, προτιμώντας ίσια μαλλιά.

Η αστέρας της ποπ φωτογραφήθηκε με ένα φυσικό λουκ και ελάχιστο μακιγιάζ.

Όσον αφορά τη συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό, η Ariana Grande ανοίγεται για το τέταρτο άλμπουμ της, το επερχόμενο «Sweetener» που αναμένεται να κυκλοφορήσει τον επόμενο Αύγουστο, και για τη μακροχρόνια μάχη που δίνει με το άγχος.

«Νομίζω ότι πολύς κόσμος έχει άγχος, ειδικά αυτή τη στιγμή», υποστηρίζει. «Το άγχος μου έχει άγχος.»

«Πάντα είχα άγχος», εξομολογείται. «Δεν έχω μιλήσει ποτέ πραγματικά για αυτό επειδή πίστευα ότι όλοι το είχαν, αλλά όταν επέστρεψα σπίτι μετά την περιοδεία, ήταν πιο έντονο από όσο νομίζω ότι έχει υπάρξει. Όλοι νόμιζαν ότι ήμουν τρελή όταν επέστρεψα σπίτι και ήθελα [να πάω πίσω στο στούντιο και] να αρχίσω να δουλεύω κάτι καινούριο.»

Ariana Grande - Vogue UK - july 2018 -cover

Η Ariana Grande μίλησε για μία ακόμα φορά για το τρομοκρατικό χτύπημα που συνέβη στη συναυλία της στο Μάντσεστερ, στις 22 Μαΐου 2017, με τραγικό απολογισμό 22 νεκρούς και εκατοντάδες τραυματίες.

«Είναι σκληρό να μιλάω για αυτό επειδή τόσοι πολλοί άνθρωποι έχουν υποστεί τόσο έντονη και τρομακτική απώλεια», σχολιάζει.

«Αισθάνομαι ότι δεν θα έπρεπε να μιλάω καν για τη δική μου εμπειρία, ότι δεν θα έπρεπε να πω τίποτα. Δε νομίζω ότι θα μάθω ποτέ πώς να μιλήσω γι’ αυτό και να μην κλάψω.»

Ολόκληρη η συνέντευξη της Ariana Grande στη βρετανική «Vogue» θα δημοσιευθεί στις 8 Ιουνίου.

Ariana Grande - Vogue UK - july 2018 -cover

 

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist