Η Ariana Grande είναι «ηγέτης της νέας γενιάς» σύμφωνα με το «TIME»

Written by on May 18, 2018

Το «TIME» τιμάει την Ariana Grande.

Το έγκριτο περιοδικό «TIME» φιλοξενεί την Ariana Grande στο εξώφυλλο του νέου τεύχους του και την ανακηρύσσει μία από τους «ηγέτες της νέας γενιάς», ανάμεσα σε άλλους εννέα καλλιτέχνες, ακτιβιστές και αθλητές.

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια είναι ευτυχισμένη και είναι σημαντικό γι’ αυτήν να το γνωρίζει ο κόσμος. Για την ακρίβεια έχει πολλούς λόγους να είναι ευτυχισμένη.

Σε ηλικία 24 ετών, η Ariana Grande είναι μία από τους μεγαλύτερους pop star στον κόσμο και κυκλοφόρησε πρόσφατα το νέο τραγούδι «No Tears Left To Cry», δύο χρόνια μετά το τελευταίο της άλμπουμ, το blockbuster «Dangerous Woman».

Ξεκινώντας από τον τίτλο του «No Tears Left To Cry», θα περίμενε κανείς μία συναισθηματική μπαλάντα. Αντ’ αυτού, είναι ένα δυναμικό τραγούδι με επιρροές από την house των ’90s. Η ερμηνεία της Ariana Grande είναι άλλοτε αισθαντική άλλοτε πιο παιχνιδιάρικη.

Το επέλεξε προσεκτικά: «Η εισαγωγή είναι αργή και στη συνέχεια ανεβαίνει», λέει.

Ariana Grande - TIME cover - Next Generation Leaders - Hit Channel

Η Ariana Grande δημιούργησε ένα τραγούδι που αφορά την ανάκτηση των δυνάμεων μετά από τις δυσκολίες επειδή έπρεπε να αντέξει, με τρόπο που είναι δύσκολο να φανταστούμε, επισημαίνει το «TIME».

Αναντίρρητα, το τελευταίο έτος στη ζωή και στην καριέρα της pop star στιγμάτισε το φρικτό τρομοκρατικό χτύπημα στη συναυλία της στο Μάντσεστερ της Αγγλίας, στις 22 Μαΐου 2017, με τραγικό απολογισμό 22 νεκρούς και πάνω από 500 τραυματίες.

Όσα συνέβησαν είναι μέρος του «No Tears Left To Cry», αλλά δεν αφορά το τι συνέβη. Αντί να έχει πένθιμο τόνο, το τραγούδι είναι χαρούμενο και η Ariana Grande είναι υπερήφανη τόσο για το συγκεκριμένο τραγούδι όσο και για τον εαυτό της.

«Όταν άρχισα να φροντίζω τον εαυτό μου περισσότερο, τότε ήρθε η ισορροπία, η ελευθερία και η χαρά», υπογραμμίζει. «Εκφράστηκε και στη μουσική».

Στο video clip για το «No Tears Left To Cry» η Ariana Grande εμφανίζεται γυρισμένη ανάποδα, όπως συνηθίζουν να είναι οι ζωές μας. «Τα έχουμε χάσει με την ιδέα ότι δεν είμαστε ικανοί να βρούμε πάλι το έδαφος», σχολιάζει, «επειδή αισθάνομαι τώρα ότι τελικά πατάω στα πόδια μου ξανά».

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist