Η Ariana Grande δεν ενδιαφέρεται για τα charts

Written by on September 18, 2019

Οι θέσεις στα charts δεν απασχολούν ιδιαίτερα την Ariana Grande, η οποία καλεί τους θαυμαστές της να ακολουθήσουν την ίδια νοοτροπία.

Η Ariana Grande συνάντησε τη Miley Cyrus και τη Lana Del Rey στο single «Don’t Call Me Angel» για το soundtrack της ταινίας «Οι Άγγελοι του Τσάρλι».

Το τραγούδι έκανε δυναμικό ντεμπούτο στο Νο. 1 του iTunes παγκοσμίως και βρέθηκε στην κορυφή πάνω από 40 χωρών στην πλατφόρμα, μεταξύ των οποίων οι ΗΠΑ, η Βρετανία και η Ελλάδα.

Ωστόσο ορισμένοι θαυμαστές της Ariana Grande εξέφρασαν την απογοήτευσή τους που το «Don’t Call Me Angel» δεν κατέλαβε την πρώτη θέση στο Spotify, τόσο παγκοσμίως όσο και στην Αμερική.

«Δεν θα πάει στο Νο. 1, σωστά;», σχολίασε μία fan στο Instagram της τραγουδίστριας.

Η Ariana Grande απάντησε στο σχόλιο και εξήγησε ότι οι επιδόσεις στα charts δεν είναι το παν.

«Σας αγαπάω όλους και εκτιμώ ότι θέλετε να κερδίζω πάντα, αλλά να πάρει… Πρώτα απ’ όλα, τα πηγαίνει εκπληκτικά. Δεύτερον, είναι πάντα συναρπαστικό να βλέπεις τους ανθρώπους και τα τραγούδια που αγαπάς να είναι στο Νο. 1 (φυσικά το εκτιμώ κι εγώ και ενθουσιάζομαι όταν συμβαίνει!)», έγραψε.

«Όμως έχουν σημασία πλέον για εσάς όλα αυτά;», συνέχισε η τραγουδίστρια.

«Σας παρακαλώ, μην το αφήσετε να συμβεί. Αγαπάω τη μουσική με όλη μου την καρδιά μου και δεν θέλω οι οπαδοί να αναλώνονται υπερβολικά σε όλα αυτά ή να αφήνετε ένα τραγούδι μετά από μία εβδομάδα να σας επιβάλλει πώς να νιώθετε», τόνισε.

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist