Η Ariana Grande γιορτάζει την πρώτη επέτειο του άλμπουμ «Thank U, Next» – «Μου έσωσε κυριολεκτικά τη ζωή»

Written by on February 11, 2020

Το «Thank U, Next» ήταν ένα άλμπουμ που είχε θεραπευτικές ιδιότητες για την Ariana Grande.

Η Ariana Grande γιορτάζει τη συμπλήρωση ενός έτους από την κυκλοφορία του άλμπουμ «Thank U, Next» και εξομολογείται πόσο σημαντικό ήταν για τη ζωή της.

Σε μία συναισθηματική ανάρτησή της στο Instagram, η τραγουδίστρια γράφει ότι «η δημιουργία αυτού του πρότζεκτ μαζί με τόσους πολλούς αγαπημένους φίλους κυριολεκτικά μου έσωσε τη ζωή και μου έδωσε το θάρρος να είμαι ευαίσθητη και ειλικρινής με τους ανθρώπους».

Η αστέρας της pop συνέχισε στο μήνυμά της: «Σας ευχαριστώ που με κάνετε να νιώθω ότι ακούγεται η φωνή μου, να νιώθω ασφαλής και απίστευτα ανθρώπινη. Είναι ωραίο (και τόσο θεραπευτικό) να γνωρίζω ότι δεν χρειάζεται να κρύβω πίσω από το παράξενο και προσεγμένο προσωπείο μίας pop star και ότι μπορώ να συνδέομαι με τόσους πολλούς ανθρώπους μέσω από τις αλήθειες και τον πόνο μου.

Η Ariana Grande παραδέχτηκε ότι θα έπρεπε να το είχε καταλάβει νωρίτερα, «όμως δεν το έκανα και θέλω να σας ευχαριστήσω που μου δείξατε από πρώτο χέρι ότι είναι εντάξει», πρόσθεσε.

Η 26χρονη τραγουδίστρια αποκάλυψε επίσης ότι το τελευταίο διάστημα γράφει αρκετά τραγούδια, όμως τόνισε ότι δεν σκοπεύει να κυκλοφορήσει κάποιο single σύντομα.

«Γράφω και δημιουργώ πολλά τελευταία και είναι ωραίο. Δεν βιάζομαι ακόμη να κυκλοφορήσω κάτι! Όμως ανυπομονώ για αυτό το νέο κεφάλαιο και θα μοιραστώ περισσότερες ιστορίες και ζωή μαζί σας», έγραψε.

«Σας στέλνω μία τεράστια, ζεστή αγκαλιά», ολοκλήρωσε.

Το άλμπουμ «Thank U, Next» της Ariana Grande κυκλοφόρησε στις 8 Φεβρουαρίου 2019, κυριάρχησε στην κορυφή των charts σε πλήθος χωρών και έγινε πλατινένιο στις ΗΠΑ μέσα σε ένα μήνα από την κυκλοφορία του.

Το «Thank U, Next» ήταν υποψήφιο για τον τίτλο του «Καλύτερου Pop Vocal Άλμπουμ» στα φετινά Βραβεία Grammy, ενώ το single «7 Rings» του άλμπουμ προτάθηκε στις κατηγορίες «Ηχογράφηση της Χρονιάς» και «Καλύτερη Pop Σόλο Ερμηνεία».

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist