Η συναυλία του Justin Bieber στο TikTok σημείωσε ρεκόρ θεατών

Written by on February 21, 2021

Ο Justin Bieber «έλιωσε» τις καρδιές των θαυμαστών του.

Ο Justin Bieber ένωσε τις δυνάμεις του με το TikTok για μία ξεχωριστή διαδικτυακή συναυλία που μεταδόθηκε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Ο pop star τραγούδησε το άλμπουμ του «Journals» που κυκλοφόρησε το 2013 στην πρώτη συναυλία μεγάλου μήκους του TikTok και μάγεψε τους θαυμαστές του.

Την online συναυλία παρακολούθησαν συνολικά πάνω από 4 εκατομμύρια θεατές από όλο τον κόσμο, τόσο στη ζωντανή μετάδοσή της όσο και στην επανάληψή της την επόμενη ημέρα, αριθμός που συνιστά ρεκόρ για το livestream με τους περισσότερους θεατές στην ιστορία του TikTok.

Η συναυλία με τον τίτλο «Journals Live from the drew house» ήταν μία ξεχωριστή στιγμή για τον TikTok, αλλά και για τον ίδιο τον Justin Bieber, καθώς δεν είχε τραγουδήσει ξανά στο παρελθόν τα τραγούδια από το αγαπημένο άλμπουμ «Journals».

Το livestream του 26χρονου τραγουδιστή αναζωπύρωσε το ενδιαφέρον του κοινού για το «Journals».

Στον απόηχο της συναυλίας, το «Journals» ξεπέρασε τα 3 δισεκατομμύρια streams σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες, ενώ τα τραγούδια «All That Matters» και «Heartbreaker» του άλμπουμ εμφανίστηκαν στα charts πολλών χωρών.

Το livestream είχε έκδηλο αντίκτυπο και στο υπόλοιπο ρεπερτόριο του Justin Bieber, με το τελευταίο του single «Anyone» να ανεβαίνει στο No. 1 του iTunes κατά τη διάρκεια του προηγούμενο σαββατοκύριακου.

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist