Η Ριάνα ετοιμόγεννη φωτογραφίζεται (και) γυμνή στη Vogue -Η πιο ακομπλεξάριστη φωτογράφιση ever [εικόνες]

Written by on April 13, 2022

Μια τολμηρή φωτογράφηση για το περιοδικό Vogue έκανε η Ριάνα εξηγώντας τους λόγους που δε θέλει να κρύβει την φουσκωμένη της κοιλιά.

Η Ριάνα δεν έχει να απολογηθεί για τις τολμηρές, μοντέρνες εμφανίσεις της από τότε που ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της με τον σύντροφό της A$AP Rocky τον Ιανουάριο, ενθουσιάζοντας μάλιστα τους θαυμαστές της με την επιλογή της σε crop top, διάφανα φορέματα και αλυσίδες στην φουσκωμένη κοιλιά  της.

Τώρα, είναι η πρωταγωνίστρια του τεύχους Μαΐου της Αμερικανικής Vogue, ποζάροντας για το εξώφυλλο με μια κατακόκκινη ολόσωμη εφαρμοστή φόρμα από δαντέλα και ασορτί γάντια από την AlaIïa.
Ριάνα: «Δεν υπάρχει περίπτωση να ψωνίσω ρούχα εγκυμοσύνης»

Σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό, η Ριάνα μιλά για το όσα έχουν αλλάξει τους τελευταίους μήνες και τον λόγο που δίνει έμφαση στο σώμα της, αντί να το κρύβει. «Όταν έμαθα ότι είμαι έγκυος, σκέφτηκα μέσα μου πως δεν υπάρχει περίπτωση να πάω να ψωνίσω ρούχα μητρότητας. Λυπάμαι – είναι πολύ διασκεδαστικό να ντύνομαι έτσι» είπε στη Vogue. «Δεν πρόκειται να σταματήσω να ντύνομαι όπως θέλω επειδή το σώμα μου αλλάζει».

Στη φωτογράφηση από την Annie Leibovitz, η Ριάνα ποζάρει με πολλά λουκ σε ένα πολυτελές δωμάτιο ξενοδοχείου στο Παρίσι κατά τη διάρκεια της εβδομάδας μόδας της πόλης, δείχνοντας περήφανη την κοιλιά της με ένα εντυπωσιακό φόρεμα υψηλής ραπτικής Jean Paul Gaultier, ένα κόκκινο σακάκι αλλά και ένα κατακόκκινο μπουφάν Marc Jacobs σε συνδυασμό με εσώρουχα της δικής της κολεξιόν.

Το εξώφυλλο έρχεται λιγότερο από τρεις μήνες μετά τις πρώτες δημόσιες φωτογραφίες της Ριάνα ως μέλλουσα μαμά, όπου η ίδια και ο A$AP Rocky πόζαραν στο Χάρλεμ αποκαλύπτοντας την εγκυμοσύνη της. Από τότε, έχει χρησιμοποιήσει κάθε δημόσια εμφάνιση για να παρουσιάσει ένα νέο εντυπωσιακό λουκ με την φουσκωμένη κοιλιά της.

Ριάνα: «Το σώμα μου κάνει απίστευτα πράγματα αυτή τη στιγμή»

Για ολόκληρο τον μήνα μόδας, η Ριάνα ήταν η πρωταγωνίστρια, εμφανιζόμενη στο σόου της Gucci στο Μιλάνο με ένα λάτεξ κροπ τοπ και ένα μοβ γούνινο παλτό, ακολουθούμενη από τον Dior στο Παρίσι, όπου εμφανίστηκε με ένα δαντελένιο νεγκλιζέ και δερμάτινες μπότες over the knee.

«Για μένα, αυτό το φόρεμα είναι στην πραγματικότητα ότι πιο κοντινό σε ρούχα εγκυμοσύνης έχω φορέσει μέχρι τώρα» είπε η Ριάνα στη Vogue για την ολόμαυρη εμφάνιση Dior. «Θα έβλεπαν το εσώρουχό μου ούτως η άλλος. Οπότε καλύτερα να είναι δικό μου».

Η Ριάνα είπε επίσης ότι αυτή και ο σύντροφός της δεν σχεδίαζαν να αποκτήσουν παιδί «αλλά σίγουρα δεν το απόφευγαν» και πρόσθεσε: «Δεν ξέρω καν πότε έχω ωορρηξία και τέτοια πράγματα. Απλά διασκεδάζαμε». Εξήγησε επίσης, πόσο κοντά ήρθαν κατά τις πρώτες ημέρες της πανδημίας, ενώ βρίσκονταν σε ένα οδικό ταξίδι off road. «Έγινε η οικογένειά μου εκείνη την εποχή», είπε προσθέτοντας: «απλώς νιώθω ότι μπορώ να κάνω οτιδήποτε στο πλευρό του».

Αν και δεν έχει γίνει γνωστή ακόμη η ημερομηνία που θα γεννήσει η Ριάνα, η διάσημη τραγουδίστρια αποκάλυψε τον περασμένο μήνα στο Elle πως ήταν ήδη στο τρίτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης της. Στη Vogue είπε ότι ελπίζει πως κατάφερε να «επαναπροσδιορίσει τι θεωρείται αξιοπρεπές για τις έγκυες γυναίκες». «Το σώμα μου κάνει απίστευτα πράγματα αυτή τη στιγμή και δεν ντρέπομαι γι’ αυτό» είπε. «Αυτή η περίοδος θα έπρεπε να είναι γιορταστική. Γιατί να πρέπει να κρύβεις την εγκυμοσύνη σου;».

 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist