Εμφάνιση – έκπληξη από τον Drake σε συναυλία του Post Malone

Written by on February 26, 2020

Οι δύο αστέρες της rap σκηνής μοιράστηκαν τη σκηνή.

Ο Drake φημίζεται για την αγάπη που έχει για την πόλη του, το Τορόντο.

Ο Καναδός καλλιτέχνης καταβάλλει διαρκείς προσπάθειες για να αναδείξει τη γενέτειρά του. Ο Drake κάνει συνεχείς αναφορές στο Τορόντο στα τραγούδια του και διοργανώνει το δικό του φεστιβάλ στην πόλη τα τελευταία 10 χρόνια, ενώ στηρίζει φανατικά την τοπική ομάδα μπάσκετ τους Raptors.

Επίσης συνηθίζει να τιμά με την παρουσία του τους συναδέλφους του που επισκέπτονται το Τορόντο για να δώσουν συναυλίες, ενώ πολλές φορές ανεβαίνει κι ο ίδιος επάνω στη σκηνή για να χαρίσει σπάνιες μουσικές συμπράξεις

Συνεχίζοντας την παράδοση, ο Drake παρακολούθησε τη συναυλία του Post Malone στην πόλη την προηγούμενη Παρασκευή, 14 Φεβρουαρίου, στο πλαίσιο της περιοδείας του «Runaway Tour».

Ο Posty κάλεσε στη σκηνή τον Drizzy, ο οποίος τραγούδησε το ολοκαίνουργιο single «Life Is Good» και σκόρπισε τεράστιο ενθουσιασμό στο κοινό.

Ο Drake εξέφρασε επίσης την εκτίμηση που τρέφει για τον Post Malone, για τον οποίο ανέφερε ότι «είναι ένας από το πιο υπέροχους ανθρώπους».

«Θα ήθελα μόνο να πω, μπροστά σε όλους αυτούς τους όμορφους ανθρώπους από την καλύτερη πόλη στον κόσμο, ότι αυτός είναι ένας από τους πιο υπέροχους ανθρώπους που θα συναντήσετε στη ζωή σας. Σε αγαπώ», είπε στο πλήθος για τον 24χρονο Αμερικανό.

Οι δύο αστέρες της ραπ μουσικής σκηνής συναντήθηκαν και στα παρασκήνια της συναυλίας, όπου είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν και να παίξουν το αγαπημένο παιχνίδι του Post Malone, το beer pong.

Τόσο ο Post Malone όσο και ο Drake ανάρτησαν στα προφίλ τους στο Instagram φωτογραφίες από τη συνάντηση τους.

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist