Δείτε την Ariana Grande να τραγουδά το «Everytime» στο «Excuse Me, I Love You»

Written by on December 23, 2020

Ένα απόσπασμα από το νέο concert film της Ariana Grande.

 

Μετά τα αποκαλυπτήρια του επίσημου trailer την προηγούμενη εβδομάδα, το Netflix έδωσε στη δημοσιότητα άλλη μία γεύση από το επερχόμενο concert film της Ariana Grande με τίτλο «Excuse Me, I Love You».

Η ταινία που γυρίστηκε κατά τη διάρκεια της περιοδείας «Sweetener World Tour» της pop star, θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix τη Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου.

Στο νέο απόσπασμα από το «Excuse Me, I Love You» η Ariana Grande χαιρετά τους χιλιάδες θαυμαστές της στο O2 Arena του Λονδίνου και τραγουδά αμέσως μετά το τραγούδι «Everytime» από τη δισκογραφική δουλειά της «Sweetener» (2018), που κέρδισε το βραβείο Grammy για το Καλύτερο Pop Vocal Άλμπουμ.

Η Ariana Grande έγραψε στο λογαριασμό της στο Twitter ορισμένους από τους στίχους του «Everytime» και πρόσθεσε για τη μικρή γεύση από το επερχόμενο concert film: «Είμαι τόσο ενθουσιασμένη… Είναι μια από τις αγαπημένες μου στιγμές στο show».

Οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν επίσης στο «Excuse Me, I Love You» την Ariana Grande να τραγουδά πολλές από τις αγαπημένες επιτυχίες που έχει κυκλοφορήσει, όπως τα τραγούδια «7 Rings», «Thank U, Next», «No Tears Left To Cry», «Break Free» και πολλά ακόμα.

Η ταινία θα μεταφέρει επίσης στις οθόνες τα περίτεχνα σκηνικά, τις εντυπωσιακές χορογραφίες και τα λαμπερά κοστούμια του «Sweetener World Tour».

Το «Excuse Me, I Love You» θα περιέχει ακόμα πλήθος παρασκηνιακών σκηνών, όπως γίνεται αντιληπτό και από το επίσημο trailer.

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist